Det är så himla roligt att få meddela att det finns nu fem ODIS-godkända doulautbildningar i Sverige! De flesta känner redan till ODIS-godkända utbildningarna FörlossningsGruppen i Göteborg, Föda utan rädsla i Stockholm och sist men inte minst Familjestunden i Skåne. Och nu lägger vi två till på listan!

asanoren fridaviibuslundgrenkassör susannaheli liisasvensson   xanadesilva

Bodil3  annahakanssondoula

Vi säger stort grattis till Bodil Frey som startar upp sin doulautbildning i Göteborg. Ni hittar allt om Bodil och hennes utbildning på www.enbrastart.se

Vi säger också stort grattis till Anna Tallwe som ska starta sin nya doulautbildning till våren i Malmö, Skåne. Ni hittar allt om Anna och hennes utbildning på www.gravidcoach.se

Information om alla utbildningar hittar ni här på vår hemsida. Alla ODIS-godkända utbildningar uppfyller föreningens krav så att alla doulor får likvärdig utbildning och kan sedan certifiera sig och vidareutbilda sig inom ODIS regi. Alla frågor om respektive utbildning, registrering och betalning hänvisar vi direkt till respektive kursledare.

Comments (1)

hej
Jag hettar Nargess wafa och jag intresserar att jobba som doula på förlösning.
Jag undrar bara hur kan man få uppdrag som doula och var ska man registera som doula så att få jobb?
jag ska snart börja kursen förlösning för doulor, jag är undersköterska, socialpedagog och lärare. Jag pratar fem språk, Dari/persiska, pashto, svenska, engelska, urodo och lite arabiska.
kan ni hjälpa mig med mina frågor bli jag tacskam.
MVH
Nargess wafa

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.