Diplomerad doula:
Du behöver ha gått en ODIS-godkänd doulautbildning. Medlemskapet kostar 400 kronor per år. Som diplomerad doula har du rätt att söka resebidrag inför möten samt bidrag om du vill delta på mässor. Du presenteras även här på sidan så att intresserade gravida kan kontakta dig. Glöm inte att du som företagare kan dra av 200kr av de 400kr som serviceavgift.

Certifierad doula:
Du uppfyller kriterierna för diplomerad doula samt har genomgått, en av styrelsen, godkänd certifiering.

Stödmedlem:
Stödmedlem kan vem som helst bli som har ett intresse i vår organisation och det vi arbetar för. Det finns inga krav för att bli stödmedlem i ODIS. Medlemskapet kostar 200 kronor per år, och det ger dig rätt att vara med och rösta på våra årsmöten.

Hantering av medlemsavgiften – Automatisk förnyelse varje år

För att effektivisera och förenkla hanteringen av medlemsavgifter och det administrativa arbetet detta innebär för ODIS har vi valt att gå över till en automatisk medlemsavgiftshantering via Stripe där ditt medlemskap förnyas automatiskt varje år. Det innebär att du inte behöver fundera på om du har betalat eller ej, utan endast göra ett aktivt val den dagen du väljer att ändra ditt medlemskap . Medlemskapet kan ändras/avslutas på ditt egna konto när du loggar in.

Doula

You may select multiple levels from this group.

Nivå Pris  
DOULA ( diplomerad ) SEK 400.00 per År. Välj
Stödmedlem SEK 200.00 per År. Välj

Jag är även (kräver medlemskap ovan):

You may select multiple levels from this group.

Nivå Pris  
ODIS-certifierad postpartum Doula ( gjort prov och blivit godkänd av styrelsen ) Gratis. Välj
Odis-certifierad förlossningspedagog ( gjort prov och blivit godkänd av styrelsen ) Gratis. Välj