Pia Gudmundsson

Biographical Info Grattis till livets mirakel och den fantastiska resa ni har framför er! Jag är certifierad doula och förlossningspedagog och ingår i Förlossningsgruppen i Göteborg. Mina uppdrag har sett väldigt olika ut och jag har stöttat par, singelmammor och personer i socialt och psykiskt tuffa situationer både på sjukhus och hemma. Jag lägger ingen som helst värdering i hur du som kvinna eller ni som par vill föda ert barn. Jag stöttar på samma sätt och strävar efter att skapa trygghet och tillit och att göra det bästa av varje situation som uppstår.

Level ODIS certifierad doula

Styrelsemedlem Ledamot

Bild cropped-1544738958_pia-gudmundsson.jpg

Bild Pia_erdoula.jpg

Om mig: Grattis till livets mirakel och den fantastiska resa ni har framför er! Jag är certifierad doula och förlossningspedagog och ingår i Förlossningsgruppen i Göteborg. Mina uppdrag har sett väldigt olika ut och jag har stöttat par, singelmammor och personer i socialt och psykiskt tuffa situationer både på sjukhus och hemma. Jag lägger ingen som helst värdering i hur du som kvinna eller ni som par vill föda ert barn. Jag stöttar på samma sätt och strävar efter att skapa trygghet och tillit och att göra det bästa av varje situation som uppstår.

- Genom att finnas där som tydligt mentalt och informativt stöd och erbjuda beröring, massage och uppmuntran skapar jag en harmonisk och trygg atmosfär i förlossningsrummet. Humor är också viktigt – skratt ökar välbefinnande, avslappning och kroppens egen smärtlindring. Allt för kvinnans kropp ska kunna göra sitt jobb och för att en eventuell partner ska kunna stödja på bästa sätt så att båda kan få en fin upplevelse av förlossningen.

- Kvinnokroppen är helt otrolig! När vi som kvinnor får känna oss trygga har vi goda förutsättningar att föda barn på det mest effektiva och skonsamma sättet. Samspelet mellan känslor, tankar, beteende och kropp är oerhört tydligt under en förlossning. Med rätt kunskap och verktyg går detta att påverka i positiv riktning, vilket kan vara avgörande för hur upplevelsen blir. Jag är en 40+årig trebarnsmamma som lever för min familj och mina vänner och som älskar träning och yinyoga. Jag är i grunden gymnasielärare i biologi och psykologi, men valde att bli forskare och skrev en avhandling om depression hos kvinnor, något som ligger mig varmt om hjärtat. Jag visste att jag ville bli doula när jag fick veta alla de positiva effekterna kopplade till födseln som forskningen visar att vi kan ha, inklusive att minska risken för förlossningsdepression. Förutom att erbjuda doulastöd håller jag kursen Trygg förlossning och harmoniskt föräldraskap, just nu online. Jag är också Aktivbaby-instruktör. Gå in på min hemsida http://www.erdoula.se och läs mer. Verkar jag passa dig/er? Hör av er så gör vi er största upplevelse fin och minnesvärd tillsammans!

Är även utbildad förlossningspedagog Ja

Hemstad Kungsbacka

Arbetar i dessa län Hallands län, Västra Götalands län

Andra sökord Varberg, Kungsbacka, Göteborg, Forskning, Aktiv baby

Doulautbildning Förlossningsgruppen Göteborg

Övriga utbildningar Gymnasielärare i biologi och psykologi Forskarutbildning Sexologi Förlossningspedagog Aktivbaby-instruktör

Talar följande språk Engelska, Svenska

Epost info@erdoula.se

Hemsida http://www.erdoula.se


Visa alla doulor