Karin Dernulf

Biographical Info Hej, trevligt att ni är intresserade av en doula. Jag heter Karin och tycker kroppen är helt fantastisk! Tänk vad den jobbar och fixar grejer dygnet runt åt oss. Den reparerar saker och den ser till att vi fungerar. När den låtit ett barn växa fram i moderlivet och sen ska låta oss få se det så vet den precis vad som ska göras. Och där vid förlossningen kan jag som doula hjälpa dig ha tillit till din kropp. Som doula är min största uppgift att stödja dig, både innan, under och efter förlossningen. Jag arbetar utifrån metoden Föda Utan Rädsla och fokuserar på att finna lugn och trygghet i förlossningsarbetet. Kroppen har oanad kraft och förmåga att hantera hela förloppet och det ska vi ta tillvara på. Att föda barn ska kännas tryggt för dig som föder, både du och ev. partner ska känna er delaktiga, hörda och sedda.

Level Diplomerad doula

Bild 3A3A1C2C-1250-4CC8-9643-DD04154DD454.jpeg

Diplom 29BCB2B5-6666-400F-AEB6-0447EDEFF608.jpeg

Om mig: Hej, trevligt att ni är intresserade av en doula. Jag heter Karin och tycker kroppen är helt fantastisk! Tänk vad den jobbar och fixar grejer dygnet runt åt oss. Den reparerar saker och den ser till att vi fungerar. När den låtit ett barn växa fram i moderlivet och sen ska låta oss få se det så vet den precis vad som ska göras. Och där vid förlossningen kan jag som doula hjälpa dig ha tillit till din kropp. Som doula är min största uppgift att stödja dig, både innan, under och efter förlossningen. Jag arbetar utifrån metoden Föda Utan Rädsla och fokuserar på att finna lugn och trygghet i förlossningsarbetet. Kroppen har oanad kraft och förmåga att hantera hela förloppet och det ska vi ta tillvara på. Att föda barn ska kännas tryggt för dig som föder, både du och ev. partner ska känna er delaktiga, hörda och sedda.

- Mitt dagliga jobb är som leg. kiropraktor. Sen 1998 har jag mött människor och utvecklat en god förmåga att vara lyhörd för vad varje person behöver för att känna sig trygg. Att känna sig hörd och sedd gör att du känner dig delaktig och det är några av de viktigaste bitarna för förtroende och samarbete. På min fritid har sång alltid varit viktigt för mig. Genom olika körer har jag fått uppleva många resor & nya sammanhang. Det har gett variation på min vardag och det trivs jag med.

- Jag har två barn som är födda 2000 och 2002. Jag tyckte det var fantastiskt både att vara gravid och att föda, men jag är fullt medveten om att alla upplever det olika. Att nu få doula andra födande är ett stort förtroende och jag ser fram emot att få vägleda dig/er genom detta magiska ögonblick i livet.

Hemstad Stockholm

Kommun Stockholm

Arbetar i dessa län Stockholms län

Andra sökord Stockholm, Södermalm

Doulautbildning Föda utan rädsla Stockholm

Övriga utbildningar Leg. kiropraktor, Massageterapeut, Röstmassör

Talar följande språk Engelska, Svenska

Epost karin.dernulf@gmail.com

Mobil 070-4445783

Hemsida http://www.kiropraktiken.se


Visa alla doulor