Alexandra Arrhén

Biographical Info Alexandra - 26 år gammal. Nyligen utbildad i Föda utan rädslas (FUR) verktyg och metoder, jobbat som undersköterska på förlossningen och BB (där jag fått vara en del av många, ibland långa, magiska och kraftfulla stunder) och slutligen snart färdigutbildad sjuksköterska (januari 2022).

Level DIPLOMERAD DOULA ( gått Odis godkänd utbildning )

Bild IMG_F01EDFC4BCEE-1.jpeg

Bild Diplom FUR_alexandra arrhen-1.jpeg

Diplom Diplom FUR_alexandra arrhen.jpeg

Om mig: Alexandra - 26 år gammal. Nyligen utbildad i Föda utan rädslas (FUR) verktyg och metoder, jobbat som undersköterska på förlossningen och BB (där jag fått vara en del av många, ibland långa, magiska och kraftfulla stunder) och slutligen snart färdigutbildad sjuksköterska (januari 2022).

- Beundrar och fascineras ständigt av människor i min omgivning. Gillar att lyssna till andras historier och erfarenheter, att se och upptäcka nya saker och platser. Jag är öppen för att prova mig fram, räds inte för att göra fel och delar gärna med mig av det jag har att ge. Det många uppskattar hos mig är min förmåga att lyssna till och få andra att öppna upp sig själva, en stunds avkoppling och massage, goda frukostar, ärlighet och ett gott skratt!

- Även om jag själv inte fött barn än så har jag erfarenhet av att ha varit med på många förlossningar och jag vet hur viktigt det är att den som ska föda, denna fantastiska skapelse, känner sig trygg, lugn och får mycket kärlek. Närhelst det behövs är jag där med min värme, min närhet och min tilltro till dig! Du (eller ni) som finner mig intressant, tveka inte att skriva till mig <3 I så fall ses vi någonstans tryggt där vi kan prata om vad det innebär att bli förälder, vilka tankar och känslor som det bär med sig och vad det kan innebära att ha med mig som doula. Utöver att doula fotar jag gärna, om det så önskas. Varma hälsningar / Alexandra

Hemstad Stockholm

Kommun Sundbyberg

Arbetar i dessa län Stockholms län

Doulautbildning Föda utan rädsla Stockholm

Övriga utbildningar Röda Korsets sjuksköterskeprogram Flera fristående journalistik och fotokurser

Talar följande språk Engelska, Svenska

Epost alexarrhen@gmail.com

Telefon 0769426559

Mobil 0769426559

Instagram alex_arrhen


View All Members