Alexandra Arrhén

Biographical Info Hej, Vad fint att du har hittat till min sida! Mitt namn är Alexandra. Även om jag hellre låtit bilder berätta vem jag är så kommer här en kort presentation om mig. Hösten 2021 gick jag Föda Utan Rädslas (FUR) doulautbildning och hösten 2022 Hanna Linds kurs i gravidmassage. Till vardags leder jag ett projekt om gravida och hiv på Posithiva Gruppen. Jag är sjuksköterska med examen från Röda Korsets högskola och jobbar även extra på Akutmottagningen för våldtagna. Tidigare har jag även arbetet på Södersjukhusets akutmottagning samt som undersköterska på förlossningen och BB.

Level DOULA ( diplomerad )

Bild C4B87A03-DCD6-46D5-A7E3-2516102E481F.jpeg

Bild Diplom FUR_alexandra arrhen-1.jpeg

Diplom Diplom FUR_alexandra arrhen.jpeg

Om mig: Hej, Vad fint att du har hittat till min sida! Mitt namn är Alexandra. Även om jag hellre låtit bilder berätta vem jag är så kommer här en kort presentation om mig. Hösten 2021 gick jag Föda Utan Rädslas (FUR) doulautbildning och hösten 2022 Hanna Linds kurs i gravidmassage. Till vardags leder jag ett projekt om gravida och hiv på Posithiva Gruppen. Jag är sjuksköterska med examen från Röda Korsets högskola och jobbar även extra på Akutmottagningen för våldtagna. Tidigare har jag även arbetet på Södersjukhusets akutmottagning samt som undersköterska på förlossningen och BB.

- På min fritid tycker jag mycket om att skapa, vara i naturen (bada!), se livemusik och umgås med nära och kära. Jag fotar mycket, bland annat gravidporträtt och bröllop. Jag älskar att resa och jag äääälskar solnedgångar, sittandes på en strand framför öppet hav. Det många uppskattar hos mig är min förmåga att lyssna till och få andra att öppna upp sig själva, en stunds avkoppling och massage, goda frukostar, ärlighet och ett gott skratt!

- Även om jag själv inte fött barn än så har jag erfarenhet av att ha varit med på många förlossningar och jag vet hur viktigt det är att den som ska föda, denna fantastiska skapelse, känner sig trygg, lugn och får mycket kärlek. Närhelst det behövs är jag där med min värme, min närhet och min tilltro till dig! Du (eller ni) som finner mig intressant, tveka inte att skriva till mig. Vi ses någonstans tryggt där vi kan prata om dig/er, vilka tankar och känslor som det bär med sig att vara gravid och bli förälder, samt vad det kan innebära att ha med mig som doula. Varma Hälsningar, Alexandra Doula, Massage, Fotograf

Hemstad Stockholm

Kommun Sundbyberg

Arbetar i dessa län Stockholms län

Andra sökord Stockholm, Sundbyberg, Solna,

Doulautbildning Föda utan rädsla Stockholm

Övriga utbildningar Gravidmassage, Hannah Lind Röda Korsets sjuksköterskeprogram Flera fristående journalistik och fotokurser

Talar följande språk Engelska, Svenska

Övriga språk Lite spanska

Epost alexandra.arrhen@gmail.com

Telefon 0769426559

Mobil 0769426559

Hemsida https://alexandraarrhen008d.myportfolio.com

Instagram alex_arrhen


View All Members