Amandinee

Biographical Info Jag är en utbildad doula; samt undersköterska och journalist, som brinner för allt som kretsar kring graviditet, förlossning och första tiden som förälder. Själv har jag tre biologiska barn (och ett icke-biologiskt) och om det är något jag har lärt mig så är det att alla graviditeter, förlossningar och bebisar är olika! För vissa är detta spännande, och för andra känns det skrämmande att inte kunna veta vad man har att förvänta sig!

Level DOULA ( diplomerad )

Bild amandine-1.jpeg

Bild amandine.jpeg

Diplom IMG_2198.jpg

Om mig: Jag är en utbildad doula; samt undersköterska och journalist, som brinner för allt som kretsar kring graviditet, förlossning och första tiden som förälder. Själv har jag tre biologiska barn (och ett icke-biologiskt) och om det är något jag har lärt mig så är det att alla graviditeter, förlossningar och bebisar är olika! För vissa är detta spännande, och för andra känns det skrämmande att inte kunna veta vad man har att förvänta sig!

- Det är därför jag valde att utbilda mig till doula! Jag vill vara ett stöd genom en omtumlande tid, jobba tillsammans med den födande och hennes eventuella partner för att de ska få en så fin upplevelse som möjligt och bidra till att blivande och nyblivna föräldrar ska känna sig trygga i sin nya situation!

Hemstad Linköping

Arbetar i dessa län Jönköpings län, Östergötlands län

Andra sökord Norrköping Motala

Doulautbildning Din gravidcoach Skåne

Talar följande språk Engelska, Franska, Svenska

Epost amandine@doulanochjag.se

Telefon 0761745325

Hemsida http://www.doulanochjag.se

Facebook doulanochjag

Instagram doulanochjag


View All Members