Frida Viibus Lundgren

Biographical Info Jag är en mycket lugn, positiv och erfaren doula med över 130 doulabebisar på CV:t. Har ett litet tryckeri och arbetar som konsult med fyrkantiga saker som Excel. Tre egna stora barn som är pseudotrillingar, gift, har djur med och utan päls och älskar mina elfordon. Jobbar tätt ihop med Vicky Brundin James (vi kallas även "fricky") och Lena Fahlgren men även de andra doulorna i FörlossningsGruppen som jag startade 2010 tillsammans med ett gäng doulor från hela Sverige. Våren 2009 kompletterade jag min undersköterske-erfarenhet (bla på förlossning och BB på Östra sjukhuset) med ODIS doulautbildning och utbildningen till förlossningspedagog. Under 2013 utvecklade jag mitt doulande med en kangaroula-utbildning med Jill Bergman från Sydafrika. Med denna har jag ännu större fokus på barnet och dess behov.

Level DOULA ( certifierad ODIS ), Förlossningspedagog, ODIS CERTIFIERAD DOULA ( gjort prov och blivit godkänd av styrelsen )

Är även ODIS certifierad doula Ja ( gjort prov och blivit godkänd av styrelsen )

Är även utbildad förlossningspedagog Ja

Styrelsemedlem Kassör

Bild lundgren.jpg

Bild IMG-20210604-WA0014.jpeg

Bild 20220403_121326.jpg

Diplom intyg-doula.jpg

Om mig: Jag är en mycket lugn, positiv och erfaren doula med över 130 doulabebisar på CV:t. Har ett litet tryckeri och arbetar som konsult med fyrkantiga saker som Excel. Tre egna stora barn som är pseudotrillingar, gift, har djur med och utan päls och älskar mina elfordon. Jobbar tätt ihop med Vicky Brundin James (vi kallas även "fricky") och Lena Fahlgren men även de andra doulorna i FörlossningsGruppen som jag startade 2010 tillsammans med ett gäng doulor från hela Sverige. Våren 2009 kompletterade jag min undersköterske-erfarenhet (bla på förlossning och BB på Östra sjukhuset) med ODIS doulautbildning och utbildningen till förlossningspedagog. Under 2013 utvecklade jag mitt doulande med en kangaroula-utbildning med Jill Bergman från Sydafrika. Med denna har jag ännu större fokus på barnet och dess behov.

- Har varit hjälpmamma i Amningshjälpen samt kursledare för Amningskurs för blivande föräldrar, pooluthyrare i Födelsehuset/Birth Rights Sweden samt utbildar nya doulor i Sverige tillsammans med Vicky i FörlossningsGruppens regi.

- Tar även uppdrag som akutdoula. Det innebär att jag tar uppdrag utan jourtid i mån av tid. Du/ni ringer när förlossningsarbetet startar och kollar om jag är ledig att ta uppdraget. Kontakta mig för mer info! Välkommen att kontakta mig för mer information eller klicka på länkarna för att komma till min hemsida (www.doulafrida.se) och eller blogg för att se "hela" mig!

Hemstad Hisings Backa

Arbetar i dessa län Västra Götalands län

Andra sökord Göteborg, Götene, Borås, Trollhättan

Doulautbildning En bra start Göteborg, Förlossningsgruppen Göteborg, Familjestunden Skåne

Övriga utbildningar Förlossningspedagog, kangaroula, rebozo, akupressur för doulor, NADA öronakupressur (diplomutb samt vidareutbildning EarevolutionFUNK), Spinning Babies, AktivBaby, postpartumdoula, aromaterapi för graviditet, förlossning & postpartum. Dödsdoula.

Talar följande språk Engelska, Svenska

Övriga språk Även lite tyska, grekiska samt teckenspråk

Epost kontakt@doulafrida.se

Telefon 031-237540

Mobil 0707-607807

Hemsida

doulaFrida® i Göteborg

Facebook https://www.facebook.com/DoulaFrida-1762658024063669/

Instagram https://instagram.com/doulafrida.se


View All Members