Doula Elin Andersson

Biographical Info Födseln av sina barn är något man minns hela livet. Därför tycker jag att det är så viktigt att man får den bästa upplevelsen som bara går. Som doula finns jag med som stöd innan, under och efter förlossningen för att hjälpa er få en så fin och positiv upplevelse som möjligt. Detta oavsett vilket sätt du önskar föda på. Det kan vara vaginal födsel, kejsarfödsel, med medicinsk smärtlindring eller utan. Det kan vara på sjukhuset eller hemförlossning – oavsett så finns jag där för er som ett kontinuerligt och tryggt stöd under hela förlossningen, på era villkor. Jag är även utbildad Aktiv Baby Instruktör och jobbar med rebozo. Aktiv Baby och Spinning babies är specifika övningar man gör för att hjälpa bebis inta optimal positionering i livmodern vilket i sin tur främjar förlossningen positivt. Detta innebär tex att jag kan hjälpa till och ge övningar ni gör om barnet ligger i säte eller tvärläge. Med hjälp av de övningar ni får frigörs plats för bebis att kunna vända sig själv. Man kan även använda teknikerna under förlossningen om den stannar av eller drar ut väldigt på tiden. Dessa övningar går jag igenom med er på det förlossningsförberedande mötet/mötena.

Level DOULA ( certifierad ODIS )

Är även ODIS certifierad doula Ja ( gjort prov och blivit godkänd av styrelsen )

Styrelsemedlem Vice ordförande

Bild Elin 2.jpeg

Bild 87B193E0-E78D-4859-BE67-8FCBDDAD3086.jpeg

Om mig: Födseln av sina barn är något man minns hela livet. Därför tycker jag att det är så viktigt att man får den bästa upplevelsen som bara går. Som doula finns jag med som stöd innan, under och efter förlossningen för att hjälpa er få en så fin och positiv upplevelse som möjligt. Detta oavsett vilket sätt du önskar föda på. Det kan vara vaginal födsel, kejsarfödsel, med medicinsk smärtlindring eller utan. Det kan vara på sjukhuset eller hemförlossning – oavsett så finns jag där för er som ett kontinuerligt och tryggt stöd under hela förlossningen, på era villkor. Jag är även utbildad Aktiv Baby Instruktör och jobbar med rebozo. Aktiv Baby och Spinning babies är specifika övningar man gör för att hjälpa bebis inta optimal positionering i livmodern vilket i sin tur främjar förlossningen positivt. Detta innebär tex att jag kan hjälpa till och ge övningar ni gör om barnet ligger i säte eller tvärläge. Med hjälp av de övningar ni får frigörs plats för bebis att kunna vända sig själv. Man kan även använda teknikerna under förlossningen om den stannar av eller drar ut väldigt på tiden. Dessa övningar går jag igenom med er på det förlossningsförberedande mötet/mötena.

- Jag har en starkt tilltro på kvinnokroppens förmåga att föda, och jag vet hur hur viktigt det är att tro på sin kropp och på sitt födande. Det är viktigt att hitta lugnet och tryggheten för att kroppen ska låta det så viktiga hormonet oxytocin flöda och på så sätt låta födseln ha sin gång. Och det är där jag som doula kommer in. Jag är utbildad i FUR-metoden (Föda Utan Rädsla) och använder dessa verktyg för att hjälpa dig som födande kvinna att känna lugn och trygghet. Jag stöttar både dig och din partner eller annan eventuell närstående. Är du självstående så är jag ditt stöd genom hela förlossningen.

- Jag tar uppdrag både för par och ensamstående kvinnor. Jag har även möjlighet att ta akutuppdrag på kort varsel i mån av tid. Vill ni ha hjälp att fota gör jag naturligtvis detta också. Allt sker på era villkor och mitt mål är att ni ska känna att ni fick den bästa upplevelsen som var möjlig. Hör av er för ett kostnadsfritt första möte, live eller digitalt, eller om ni har några frågor eller funderingar. Med värme // Elin

Hemstad Ekerö / Stockholm

Kommun Ekerö

Arbetar i dessa län Stockholms län, Södermanlands län, Uppsalas län

Andra sökord Erfaren doula, vattenfödsel, Furdoula, Förlossningsförberedande samtal, FUR

Doulautbildning Föda utan rädsla Sthlm

Övriga utbildningar Aktiv Baby Instruktör Spinning Babies

Talar följande språk Engelska, Svenska

Epost doula@fodatryggt.se

Mobil 0739-90 58 42

Hemsida http://www.fodatryggt.se

Facebook http://www.facebook.com/fodatryggt

Instagram http://www.instagram.com/fodatryggt


View All Members

Betalning

Uppdatera betalningsuppgifter