Anna Dahlen

Biographical Info Jag är en lite äldre kvinna med 3 nu vuxna barn. Bor i centrum av Göteborg. Har ocksâ Socionom- och Psykologutbildning förutom nu denna Doulautbildning. Att arbeta som Doula, är nâgot som jag haft i mina tankar i mânga âr. Fröet till det kom nog p g a mina egna 3 förlossningar och nu äntligen hoppas jag fâ komma igâng med att doula kvinnor dâ ni föder era barn. Mitt mâl är att ni och er ev. partner ska fâ en sâ positiv förlossningsupplevelse som är möjligt!

Level DOULA ( diplomerad )

Bild Profil-bild.jpg

Diplom 0416_001.pdf

Om mig: Jag är en lite äldre kvinna med 3 nu vuxna barn. Bor i centrum av Göteborg. Har ocksâ Socionom- och Psykologutbildning förutom nu denna Doulautbildning. Att arbeta som Doula, är nâgot som jag haft i mina tankar i mânga âr. Fröet till det kom nog p g a mina egna 3 förlossningar och nu äntligen hoppas jag fâ komma igâng med att doula kvinnor dâ ni föder era barn. Mitt mâl är att ni och er ev. partner ska fâ en sâ positiv förlossningsupplevelse som är möjligt!

- Jag hade själv - innan jag födde mitt första barn - en stark förlossningsrädsla, som jag lyckades bemästra och till och med uppleva en stark glädje efterât dâ barnet var fött. Detta kan du ocksâ fâ uppleva genom en bra förberedelse inför förlossningen. Det vill jag ocksâ försöka förmedla till dig och din partner, sâ att ni som föräldrar ocksâ ska känna detsamma!

- Tillsammans pratar vi igenom era undringar och önskemâl i ett första kostnadsfritt samtal och om hur upplägget ska se ut. Eftersom jag är en nybliven doula, tänkar jag ta ett lâgt arvode. C:a 1500:-) Vi bestämmer vad som ska ingâ i uppdraget. Vi träffas minst en gâng innan förlossningen (eller fler gânger om du önskar det). Jag är med pâ hela förlossningen och vi träffas även efter förlossningen. Jag har även varit med i Amningshjälpen som Hjälpmamma och har ammat mina 3 barn under lâng tid och trivts väldigt bra med det. Välkommen att ringa eller maila mig för mer information! Jag kommer att kunna ta uppdrag fr o m april mânad.

Hemstad Göteborg

Arbetar i dessa län Västra Götalands län

Doulautbildning En bra start Göteborg

Övriga utbildningar Socionomutbildning Psykologutbildning/Psykoterapeututbildning Hjälpmamma i Amningshjälpen

Talar följande språk Engelska, Svenska

Övriga språk Lite tyska & lite spanska. Förstâr även norska och danska.

Epost annadahlen1@hotmail.com

Telefon 0735-812092

Mobil 0735-812092

Facebook https://www.facebook.com/profile.php?id=100008392152072


View All Members