Anna Asplund

Biographical Info Jag bor i Skåne med min man och två barn ute på landet. Jag utbildade mig till doula 2004 och studerar just nu till barnmorska på Lunds universitet. Jag kommer vara klar våren 2023 och min förhoppning är att jag då kan fortsätta doula som barnmorskedoula. Jag arbetar som doula genom vårt gemensamma doulabolag "Moderliv" där jag även håller föräldrautbildningar, gravidyoga, mamma/bebisyoga och gravidmassage.

Level DIPLOMERAD DOULA ( gått Odis godkänd utbildning )

Bild anna-asplund.jpg

Bild moderliv_instagram.jpg

Om mig: Jag bor i Skåne med min man och två barn ute på landet. Jag utbildade mig till doula 2004 och studerar just nu till barnmorska på Lunds universitet. Jag kommer vara klar våren 2023 och min förhoppning är att jag då kan fortsätta doula som barnmorskedoula. Jag arbetar som doula genom vårt gemensamma doulabolag "Moderliv" där jag även håller föräldrautbildningar, gravidyoga, mamma/bebisyoga och gravidmassage.

- Min drivkraft: Att finnas vid din sida som ett emotionellt, praktiskt och informativt stöd genom den ibland omvälvande resan som blivande förälder. Jag önskar stödja dig på det sätt DU behöver så att du får en så positiv upplevelse av graviditet och födande som möjligt – oavsett om det blev som du tänkt dig eller ej. Min önskan är att du som mamma eller partner går stärkt genom upplevelsen och att ni känner ett kontinuerligt stöd genom er process. Vi har alla olika behov och upplevelser med oss av livet, och tiden under graviditet en fantastisk tid att komma närmre både sin egen sårbarhet och djupaste kraft. När ett barn föds, föds även en pappa och en mamma – jag vill finnas här för er alla utifrån behov. För mig är tiden som gravid, förlossning och mötet med det nya barnet en djup drivkraft och passion som genom mina egna två förlossningar blivit än mer stärkt. Jag har under min tid som sjuksköterska lärt känna sjukvården inifrån och från alla mina år som yogalärare, retreatledare och massör ser jag värdet i att se helheten och kontinuitet över tid. Att som doula och medmänniska finnas nära att stötta på det sätt ni önskar är något jag verkligen tycker om att göra och som jag också ser gör skillnad för upplevelsen av födelsen.

Hemstad Helsingborg

Arbetar i dessa län Blekinges län, Hallands län, Skånes län

Andra sökord lund, malmö, kristianstad, ystad, höör, eslöv

Doulautbildning En bra start Göteborg

Övriga utbildningar leg. sjuksköterska yogalärare div. utbildningar certifierad massör vidare se: moderliv.se

Talar följande språk Engelska, Svenska

Epost anna@moderliv.se

Hemsida http://www.moderliv.se

Facebook moderliv.se

Instagram moderliv.se


View All Members