Anna Ottertun

Biographical Info Välkommen på ditt livs resa! Som praktiserande doula, gravidyogainstruktör, musiker och dansare, har jag stor erfarenhet av kroppen, både min egen kropp och min kropp i kommunikation med andras kroppar. Din kropp är ett underverk och bär på en stor kunskap och kraft, som du delvis är omedveten om, men den vet vad den ska göra. Nu gäller det "bara" att våga hänga med på resan och jag är med för att hjälpa dej på vägen, hela förlossningen igenom. Om kemin mellan oss är rätt, har jag stora möjligheter att vara just det stöd du och din eventuella partner behöver under förlossningen. Jag kan stötta dig/er genom förlossningens olika faser och ge dej verktyg för att hantera din smärta och din eventuella rädsla bl.a. genom andning, rörelse, råd i förlossningsställningar och massage. Att du ska få precis den förlossning som du önskar, på dina villkor och att ditt barn ska få en bra start i livet, är mitt mål. Jag tycker att förlossningsvården jag har bevittnat idag i Sverige är väldigt medicinsk till sin karaktär. Det är mycket droger, mediciner och övervakning och barnmorskorna har ofta inte så mycket tid att "vara med". Om du, liksom jag önskar en förlossningsupplevelse där du får möjlighet att äga processen själv och känna att "Wow, jag klarar det här! Vilken fantastisk kropp och styrka jag har!" Då tror jag verkligen att jag är doulan för dej. Jag har själv fött tre barn, varav det tredje i vatten, vilket jag varmt rekommenderar. Blir du nyfiken på att anlita mig som doula, tveka inte att höra av dej! Jag erbjuder ett kostnadsfritt introduktionssamtal. Du kan också gå till min hemsida annaottertun.com för att se lite mer hur jag jobbar. Vänligen Anna.

Level DOULA ( certifierad ODIS )

Är även ODIS certifierad doula Ja ( gjort prov och blivit godkänd av styrelsen )

Bild IMG_3130.JPG

Bild thumb_AQEG3629_1024.jpg

Diplom Annas diplom.JPG

Om mig: Välkommen på ditt livs resa! Som praktiserande doula, gravidyogainstruktör, musiker och dansare, har jag stor erfarenhet av kroppen, både min egen kropp och min kropp i kommunikation med andras kroppar. Din kropp är ett underverk och bär på en stor kunskap och kraft, som du delvis är omedveten om, men den vet vad den ska göra. Nu gäller det "bara" att våga hänga med på resan och jag är med för att hjälpa dej på vägen, hela förlossningen igenom. Om kemin mellan oss är rätt, har jag stora möjligheter att vara just det stöd du och din eventuella partner behöver under förlossningen. Jag kan stötta dig/er genom förlossningens olika faser och ge dej verktyg för att hantera din smärta och din eventuella rädsla bl.a. genom andning, rörelse, råd i förlossningsställningar och massage. Att du ska få precis den förlossning som du önskar, på dina villkor och att ditt barn ska få en bra start i livet, är mitt mål. Jag tycker att förlossningsvården jag har bevittnat idag i Sverige är väldigt medicinsk till sin karaktär. Det är mycket droger, mediciner och övervakning och barnmorskorna har ofta inte så mycket tid att "vara med". Om du, liksom jag önskar en förlossningsupplevelse där du får möjlighet att äga processen själv och känna att "Wow, jag klarar det här! Vilken fantastisk kropp och styrka jag har!" Då tror jag verkligen att jag är doulan för dej. Jag har själv fött tre barn, varav det tredje i vatten, vilket jag varmt rekommenderar. Blir du nyfiken på att anlita mig som doula, tveka inte att höra av dej! Jag erbjuder ett kostnadsfritt introduktionssamtal. Du kan också gå till min hemsida annaottertun.com för att se lite mer hur jag jobbar. Vänligen Anna.

- Just nu är jag aktiv i ett musikprojekt i Västra götalandsregionen, som jobbar med anknytning via vaggsånger. Vi är en grupp musiker som hjälper föräldrar att skriva en vaggsång till sitt ofödda barn. Kanske är det något som du också är intresserad av?

- Jag är en ODIS-certifierad doula, musiker och gravidyogainstruktör.

Hemstad Göteborg

Arbetar i dessa län Västra Götalands län

Andra sökord Göteborg, Mölndal

Doulautbildning En bra start Göteborg

Övriga utbildningar Högskolan för Scen och Musik (HSM) i Göteborg (Rytmik/sång) Center for Rytmisk Musik og Bevægelse (CRMB), Silkeborg, Denmark (Musikhögskola i Danmark inriktning musik/rörelse) Relation Play Taktil kommunikation Gravidyogalärare, med 15 års daglig praktik av yoga/meditation

Talar följande språk Engelska, Danska, Svenska

Epost annaottertun@hotmail.com

Telefon 0735969067

Mobil 073-5969067

Hemsida annaottertun.com

Facebook https://www.facebook.com/anna.ottertun


View All Members