Maëva Begon

Biographical Info ** I am a (native) French, English and Swedish speaking ODIS certified doula. So feel free to contact me in any of those languages ** Jag är en fransk tvåbarnsmamma som har bott i Göteborg i tolv år och startade sitt eget lilla företag för att kunna erbjuda enkla och kraftfulla verktyg för att stödja, främja kärleksfulla relationer & välmående för kroppen och sinne hos barn, blivande/nyblivna föräldrar och familjer. När jag själv blev mamma, förstod jag att jag ville jobba med och stötta småbarnsfamiljer, gravida/nyblivna mammor och föräldrar på något sätt och det är anledningen till att jag blev yogalärare, profylax (FUR) och babymassage instruktör innan jag ens utbildade mig till doula. 2020 blev jag ODIS certifierad. Januari 2021 började jag parallellt den långa resan mot barnmorskeyrket. ​ Alla förtjänar den tryggaste och mest positiva upplevelse och start som möjligt! Som doula, vill jag att blivande/nyblivna föräldrar känner sig sedda, lyssnade på, stöttade och stärkade under den fantastiska samt sårbara resan mot första mötet med barnet/en samt föräldraskapet oavsett var och hur ni vill föda, och oavsett om det är första barnet eller inte. Stödet jag står för är båda för den födande och partnern. Jag tar förlossnings- och postpartum ("fjärde trimetern"- dvs 4 månader efter förlossning) doulauppdrag och kan även ta akut uppdrag i mån av tid. Kolla gärna på min hemsida för mer info och hör gärna av dig/er!

Level ODIS CERTIFIERAD DOULA ( gjort prov och blivit godkänd av styrelsen )

Bild Maeva.jpg

Bild 84FFF9E6-BB9A-4003-A23D-B308C78E903B.jpeg

Diplom EFB95806-C187-4D69-94C2-84FF98C1417B.jpeg

Om mig: ** I am a (native) French, English and Swedish speaking ODIS certified doula. So feel free to contact me in any of those languages ** Jag är en fransk tvåbarnsmamma som har bott i Göteborg i tolv år och startade sitt eget lilla företag för att kunna erbjuda enkla och kraftfulla verktyg för att stödja, främja kärleksfulla relationer & välmående för kroppen och sinne hos barn, blivande/nyblivna föräldrar och familjer. När jag själv blev mamma, förstod jag att jag ville jobba med och stötta småbarnsfamiljer, gravida/nyblivna mammor och föräldrar på något sätt och det är anledningen till att jag blev yogalärare, profylax (FUR) och babymassage instruktör innan jag ens utbildade mig till doula. 2020 blev jag ODIS certifierad. Januari 2021 började jag parallellt den långa resan mot barnmorskeyrket. ​ Alla förtjänar den tryggaste och mest positiva upplevelse och start som möjligt! Som doula, vill jag att blivande/nyblivna föräldrar känner sig sedda, lyssnade på, stöttade och stärkade under den fantastiska samt sårbara resan mot första mötet med barnet/en samt föräldraskapet oavsett var och hur ni vill föda, och oavsett om det är första barnet eller inte. Stödet jag står för är båda för den födande och partnern. Jag tar förlossnings- och postpartum ("fjärde trimetern"- dvs 4 månader efter förlossning) doulauppdrag och kan även ta akut uppdrag i mån av tid. Kolla gärna på min hemsida för mer info och hör gärna av dig/er!

Hemstad Göteborg

Arbetar i dessa län Västra Götalands län

Andra sökord Göteborg, Franska, Engelska, Yoga, Babymassage, Yonisteam, Snippsauna, Doula française

Doulautbildning Förlossningsgruppen Göteborg

Övriga utbildningar Postpartum doula utbildning, Om Baby med Lori Boggan, 2019. Föda Utan Rädsla instruktörsutbildning, FUR med Susanna Heli 2018. International Association for Infant Massages spädbarnsmassage instruktörsutbildning, IAIM Sverige med Mia Elmsätter, 2018. Pre/postnatal yogalärarutbildning, Yogayama, 2017. Yogalärarutbildning, Yogayama, 2016 Barn- och tonårsyogalärarsutbildning, Kids Yoga Foundation med Annica Skoglund, 2015.

Talar följande språk Engelska, Franska, Svenska

Epost miniyogi.gbg@gmail.com

Telefon 076 163 71 48

Hemsida http://www.miniyogigbg.com

Facebook MiniYogiGbg

Instagram mae_miniyogigbg


View All Members