Doula Belén Martin

Biographical Info **Kunskap, stöd och närvaro för alla gravida och nyfödda mammor** Alla gravida och nyfödda mammor behöver vetenskaplig + folklig kunskap, stöd och kärlek. Dessutom förtjänar alla en doula vid sin sida. Förutom traditionella doulatjänster som profylax/ födselförberedande kurser samt stöd vid födseln, erbjuder jag även postpartum-stöd och matleverans med näringsrik mat speciellt anpassad för återhämtning. Jag arbetar även med ceremonier/kvinnocirklar som motherblessing, stöd vid fertilitet, IVF eller abort, amningsrådgivning och barnbärandecoachning med mera. Jag använder mig av genomtänkta och individanpassade pedagogiska tekniker och hands-on metoder från olika skolor. Jag arbetar hantverksmässigt på det sätt du behöver. Jag värderar dina/era val högt och uttrycker inga egna åsikter. Jag talar svenska, engelska, portugisiska, spanska och grekiska.

Level DOULA ( diplomerad ), Odis-certifierad förlossningspedagog ( gjort prov och blivit godkänd av styrelsen )

Bild IMG_20230922_143130.jpg

Diplom IMG_20230605_151230.jpg

Om mig: **Kunskap, stöd och närvaro för alla gravida och nyfödda mammor** Alla gravida och nyfödda mammor behöver vetenskaplig + folklig kunskap, stöd och kärlek. Dessutom förtjänar alla en doula vid sin sida. Förutom traditionella doulatjänster som profylax/ födselförberedande kurser samt stöd vid födseln, erbjuder jag även postpartum-stöd och matleverans med näringsrik mat speciellt anpassad för återhämtning. Jag arbetar även med ceremonier/kvinnocirklar som motherblessing, stöd vid fertilitet, IVF eller abort, amningsrådgivning och barnbärandecoachning med mera. Jag använder mig av genomtänkta och individanpassade pedagogiska tekniker och hands-on metoder från olika skolor. Jag arbetar hantverksmässigt på det sätt du behöver. Jag värderar dina/era val högt och uttrycker inga egna åsikter. Jag talar svenska, engelska, portugisiska, spanska och grekiska.

- Utbildningar Jag är doula "med kropp och själ" (för Susannah Rickman och Anna Bjelkefelt), instruktör i Dancing for birth™️ och Aktiv Baby™️, förlossningspedagog med hypnobirth (för partopositivo.es) och har gått kurser med Rachel Reed, Rachelle Garcia Seliga och Birthing from within. Snart kommer jag börja postpartum doula träningen med Om baby. I grunden är jag språk- och kulturvetare, jag har studerat pedagogik och genusvetenskap och jobbat som lärare i olika sammanhang.

- Personlig Jag bor i stan i Linköping och har två barn, en som födde på sjukhus och en som födde hemma. Jag gillar att laga mat, läsa, skriva och träffa folk.. samt dansa förstås.

Hemstad Linköping

Arbetar i dessa län Östergötlands län

Andra sökord Norrköping, Motala, Kisa, Boxholm, Vadstena, Skänninge, Söderköping

Doulautbildning Doula med kropp och själ

Övriga utbildningar Dancing for birth instructor Aktiv Baby instruktör "Educadora perinatal con hipnoparto" Partopositivo.es

Talar följande språk Engelska, Spanska, Grekiska, Svenska

Övriga språk Portugisiska

Epost moderista.project@gmail.com

Telefon 0707342496

Mobil 0707342496

Hemsida Https:/moderista.se

Facebook Belén Martín

Instagram @moderista.se


View All Members

Betalning

Uppdatera betalningsuppgifter