Doula Charlotta Johansson

Biographical Info Jag har fött två barn (2004 och 2006) på Östra sjukhuset varav en igångsättning och en som startade spontant. Båda minns jag tillbaka på med glädje och jag kände mig urstark, det vill jag även få den födande kvinnan att uppleva, så mäktigt! I mitt uppdrag som er doula, vill jag finnas där som ert stöd i den utsträckningen och omfattningen ni behöver genom att vara lyhörd och inkännande och genom min kunskap om olika tekniker hjälpa er till en fin förlossning. Jag tror att med rätt stöd , kan varje kvinna få en förlossning hon kan se tillbaka på med glädje, låt mig vara det stödet och en trygghet för er! Jag är även Aktiv baby instruktör.

Level DOULA ( diplomerad ), ODIS-certifierad Doula ( gjort prov och blivit godkänd av styrelsen )

Bild 20220811_142253.jpg

Bild Skarmklipp2.JPG

Diplom Diplom-Charlotta-Johansson.JPG

Om mig: Jag har fött två barn (2004 och 2006) på Östra sjukhuset varav en igångsättning och en som startade spontant. Båda minns jag tillbaka på med glädje och jag kände mig urstark, det vill jag även få den födande kvinnan att uppleva, så mäktigt! I mitt uppdrag som er doula, vill jag finnas där som ert stöd i den utsträckningen och omfattningen ni behöver genom att vara lyhörd och inkännande och genom min kunskap om olika tekniker hjälpa er till en fin förlossning. Jag tror att med rätt stöd , kan varje kvinna få en förlossning hon kan se tillbaka på med glädje, låt mig vara det stödet och en trygghet för er! Jag är även Aktiv baby instruktör.

- Som person är jag glad och positiv, jag är nyfiken på människor och jag gillar att vara ute i naturen. Alla årstider!

- Jag tar främst uppdrag på Östra sjukhuset i Göteborg. Vi kan även diskutera NÄL, Borås och Varberg. Kan även ta akuta uppdrag, det vill säga med väldigt kort varsel.

Hemstad Göteborg

Arbetar i dessa län Bohuslän, Hallands län, Västra Götalands län

Andra sökord Göteborg, Borås, Lysekil, Strömstad, Ulricehamn, Halmstad, Varberg, Falkenberg, Lerum, Partille, Alingsås, Kungälv

Doulautbildning Förlossningsgruppen Gbg

Övriga utbildningar Aktiv baby

Talar följande språk Engelska, Norska, Svenska

Epost lotta.h.johansson@gmail.com

Mobil 0705-420415

Hemsida

Hem

Instagram charlottadoula


View All Members

Betalning

Uppdatera betalningsuppgifter