Clara Nelzén

Biographical Info Jag heter Clara och bor i Björkhagen i södra Stockholm. Sedan många, många år har jag haft en stort intresse för förlossning, graviditet och för den omvälvande transformation det innebär att vänta barn, föda och bli förälder. Själv har jag fött tre barn, alla mycket olika upplevelser. Jag har egen erfarenhet av förlossningstrauma men vet också precis hur stärkande och läkande en födsel kan vara. Hösten 2018 utbildade jag mig äntligen till doula och ett tag därefter bistod jag min första födsel. Numer doular jag regelbundet och har bistått ett stort antal födslar. Att få stötta familjer och följa dem en liten bit av deras resa är en sann ynnest. Jag tar uppdrag i hela Stockholms län. Förutom att doula arbetar jag som gravidmassör i södra Stockholm.

Level DOULA ( certifierad ODIS )

Är även ODIS certifierad doula Ja ( gjort prov och blivit godkänd av styrelsen )

Bild Kvadrat.jpeg

Bild Foto am 28.10.21 um 11.00 #2-1.jpeg

Om mig: Jag heter Clara och bor i Björkhagen i södra Stockholm. Sedan många, många år har jag haft en stort intresse för förlossning, graviditet och för den omvälvande transformation det innebär att vänta barn, föda och bli förälder. Själv har jag fött tre barn, alla mycket olika upplevelser. Jag har egen erfarenhet av förlossningstrauma men vet också precis hur stärkande och läkande en födsel kan vara. Hösten 2018 utbildade jag mig äntligen till doula och ett tag därefter bistod jag min första födsel. Numer doular jag regelbundet och har bistått ett stort antal födslar. Att få stötta familjer och följa dem en liten bit av deras resa är en sann ynnest. Jag tar uppdrag i hela Stockholms län. Förutom att doula arbetar jag som gravidmassör i södra Stockholm.

- Alla kvinnor borde få föda tryggt. En positiv upplevelse av förlossningen ger så otroligt mycket för hela familjen och utgör början på ett liv tillsammans med en ny familjemedlem. Mitt jobb som doula är att skapa och upprätthålla det trygga rum som behövs när ett barn kommer till världen. Genom kontinuerligt stöd före, under och efter födseln hoppas jag kunna hjälpa dig/er att få en fin upplevelse, oavsett hur du väljer att föda ditt barn. Jag hoppas kunna bidra till att födseln blir ett fint minne att gå tillbaka till, om och om igen.

- Under ett typiskt doulappdrag träffas vi minst 3-4 gånger inför födseln. 2-3 möten för profylax/förberedande samtal och en extra gång för gravidmassage i ert hem! Jour startar i de flesta fall 10 dagar innan beräknad födsel och pågår tills bebisen är född. Jag närvarar under födseln från dess att ni känner att jag behövs tills barnet är fött. Naturligtvis ses vi även en gång till efter födseln. Mer detaljerad information om min doulatjänst och priser finns på min hemsida. Kontakta mig gärna för att få reda på mer om mig, hur jag arbetar eller för att boka in ett första förutsättningslöst möte!

Hemstad Stockholm

Kommun Stockholm

Arbetar i dessa län Stockholms län

Doulautbildning Föda utan rädsla Stockholm

Övriga utbildningar Spinning Babies med Jennifer Walker Oxytocinutbildning med Kerstin Uvnäs Moberg Diplomerad gravidmassör Krisstöd med inriktning mot obstetrik, gynekologi och neonatalvård Akupressur för Birth Workers

Talar följande språk Engelska, Tyska, Svenska

Epost doulaclara.stockholm@gmail.com

Mobil 072-0056284

Hemsida http://www.doulaclara.se

Facebook https://www.facebook.com/doulaclara

Instagram https://www.instagram.com/doulaclara/


View All Members