Cornelia Gräsman

Biographical Info Efter att ha fött tre egna barn, med tre väldigt olika förlossningar i bagaget, började jag fundera mycket på detta med stöd, trygghet och hur en förlossning kan bli en stärkande och positiv upplevelse; samt vad skillnaden är mellan det och motsatsen. Jag insåg hur viktigt stöd är under, såväl som innan och efter förlossningen. Därför valde jag att utbilda mig och arbeta med detta – ALLA borde få uppleva hur det är att föda med kontinuerligt stöd, i trygghet och på sina egna villkor, samt kunna se tillbaka på förlossningen som något stärkande.

Level DOULA ( diplomerad )

Bild gras.png

Om mig: Efter att ha fött tre egna barn, med tre väldigt olika förlossningar i bagaget, började jag fundera mycket på detta med stöd, trygghet och hur en förlossning kan bli en stärkande och positiv upplevelse; samt vad skillnaden är mellan det och motsatsen. Jag insåg hur viktigt stöd är under, såväl som innan och efter förlossningen. Därför valde jag att utbilda mig och arbeta med detta – ALLA borde få uppleva hur det är att föda med kontinuerligt stöd, i trygghet och på sina egna villkor, samt kunna se tillbaka på förlossningen som något stärkande.

- Förutom att ta doulauppdrag håller jag även profylaxkurser i metoden Föda utan rädsla. Kika gärna in på min hemsida för att få veta mer. Hoppas vi ses! 🙂

- Med värme, Cornelia

Hemstad Stockholm

Arbetar i dessa län Gotlands län, Stockholms län

Andra sökord Stockholm, Gotland, Nynäshamn, Haninge

Doulautbildning Föda utan rädsla Stockholm

Övriga utbildningar Föda utan rädsla, instruktörsutbildning

Epost doulaprofylax@gmail.com

Hemsida https://www.doulaprofylax.se

Facebook https://www.facebook.com/doulancornelia/

Instagram https://www.instagram.com/doulaprofylax/


View All Members