Louise Albers

Biographical Info Hej, Välkommen till min sida, jag heter Louise och är både yogalärare och doula. Hösten 2022 tar jag emot mina första doulauppdrag, så letar du efter en nyutbildad doula har du kommit rätt! De första tre uppdragen tar jag endast 3800kr/st. Erbjuder delbetalning. Min bakgrund är kvinnohälsa i form av yoga, gravidyoga och sedan hösten 2021 även doula. Jag erbjuder även privat yoga och gravidyoga för dig som är intresserad av yoga, som är ett fantastiskt verktyg både under graviditeten, förlossningen samt efteråt för att stärka upp kropp och sinne igen. Själv är jag gift och tillsammans har vi en underbar son som jag födde utan smärtlindring på östra sjukhuset i början av året. Nu vill jag alltså vara med dig som stöd på din förlossning! Jag bistår både på sjukhusfödslar och hemmafödslar, med eller utan medicinsk smärtlindring. Det viktigaste är att du får det stöd som just du behöver.

Level DOULA ( diplomerad )

Bild Profil kvadrat.jpg

Bild Gravidyoga online.jpg

Bild douladiplomerad.jpg

Diplom douladiplomerad-1.jpg

Om mig: Hej, Välkommen till min sida, jag heter Louise och är både yogalärare och doula. Hösten 2022 tar jag emot mina första doulauppdrag, så letar du efter en nyutbildad doula har du kommit rätt! De första tre uppdragen tar jag endast 3800kr/st. Erbjuder delbetalning. Min bakgrund är kvinnohälsa i form av yoga, gravidyoga och sedan hösten 2021 även doula. Jag erbjuder även privat yoga och gravidyoga för dig som är intresserad av yoga, som är ett fantastiskt verktyg både under graviditeten, förlossningen samt efteråt för att stärka upp kropp och sinne igen. Själv är jag gift och tillsammans har vi en underbar son som jag födde utan smärtlindring på östra sjukhuset i början av året. Nu vill jag alltså vara med dig som stöd på din förlossning! Jag bistår både på sjukhusfödslar och hemmafödslar, med eller utan medicinsk smärtlindring. Det viktigaste är att du får det stöd som just du behöver.

- Som din doula är jag en trygg stödperson som finns där för dig som är gravid och ska föda och för dig som partner. Både innan, under och efter förlossningen. Tillsammans går vi igenom det ni önskar. Det kan vara andningstekninker, förberedelser mentalt och fysiskt. Hjälp med att hantera stress eller ångest inför förlossningen, bearbeta ev. tidigare förlossning/ar, mm. Allt för att få din/er drömförlossning.

- Jag tar emot doulauppdrag för dig som har BF i september 2022 och framåt. Jag ser fram emot att höra från dig, så våga ta kontakt via mail eller sms/telefon. Första träffen är alltid kostnadsfri och då presenterar jag mig och berättar om vad jag kan göra för dig/er. Jag hoppas att vi hörs! Kram Louise

Hemstad Göteborg, Mölndal, Kållered, Kungsbacka

Arbetar i dessa län Hallands län, Västra Götalands län

Andra sökord Särö, Onsala, Landvetter, Mölnlycke, Lindome, Partille, Frölunda

Doulautbildning Förlossningsgruppen Göteborg

Övriga utbildningar Yogalärare 200YTH, Gravidyoga 85H, Yinyoga 50H.

Talar följande språk Engelska, Svenska

Epost info@yogasister.se

Telefon 0704835081

Mobil 0704835081

Hemsida https://yogasister.se/

Instagram https://www.instagram.com/yogasisterlouise/


View All Members