Anna Andermo

Biographical Info I have lived part of my life in England and work with both Swedish and English speaking clients. Please contact me directly for more information in English.

Level DIPLOMERAD DOULA ( gått Odis godkänd utbildning )

Bild IMG_2847.jpeg

Bild IMG_4948.JPEG

Bild IMG_4948-1.JPEG

Diplom IMG_4866.JPEG

Om mig: I have lived part of my life in England and work with both Swedish and English speaking clients. Please contact me directly for more information in English.

- Att bli förälder, att bära och föda barn är omvälvande, heligt och härligt och jag vill vara med som ett välkänt och kontinuerligt stöd på det sätt som du/ni önskar under resans gång. Jag har själv fått erfara att det går att komma stärkt ur sin förlossning, oavsett om det blev som man tänkt sig eller ej. Jag vill ha fullt fokus på dig som föder och din ev. partner, er process, era önskemål, funderingar & orosmoln. Att du själv skulle få välja hur och vart du vill föda ditt barn och sedan hjälpa dig att skydda din upplevelse, finnas som ett språkrör och skapa en fredad och trygg zon kring er födsel.

- De som känner mig skulle nog säga att jag är närvarande, positiv, trygg och passionerad. Jag är trebarnsmamma, har själv fött i vatten och på land, naturligt och genom igångsättning. Varmt välkommen att kontakta mig för att boka in ett kostnadsfritt kravlöst samtal för att se om vi ”klickar” och om jag är er blivande doula! Jag tar uppdrag med BF från juni 2022.

Hemstad Göteborg

Arbetar i dessa län Hallands län, Västra Götalands län

Andra sökord Falkenberg, Varberg, Mölndal, Borås, Trollhättan, Uddevalla, Kungsbacka, Alingsås, Kungälv

Doulautbildning Förlossningsgruppen Göteborg

Talar följande språk Engelska, Svenska

Epost doula.andermo@gmail.com

Telefon 0736499577

Facebook Anna Andermo

Instagram DoulaAndermo


View All Members