Doula Maria Curtis

Biographical Info Jag heter Maria, är Doula, mamma och mormor och står stadigt på jorden med en stor portion värme, humor och nyfikenhet på mina medmänniskor. Som Doula värnar jag om varje kvinnas rätt att få föda på sina villkor och att få bli bemött med respekt, oavsett var och hur hon väljer att föda. Jag tror på den gravida kvinnan, att hon innerst inne vet vad som är bäst för henne och bebis. Ibland kan man behöva stöd för att våga lita på den intuitionen och hitta självförtroende. Där kan en Doula komma in som vägledare och guide. Jag månar om att lyssna in och förstå önskemål och behov hos de kvinnor, med eller utan partner, jag möter.

Level DOULA ( diplomerad )

Styrelsemedlem Suppleant

Bild received_6513935941962299.jpeg

Bild Femmispsd.jpg

Diplom diplom.jpg

Om mig: Jag heter Maria, är Doula, mamma och mormor och står stadigt på jorden med en stor portion värme, humor och nyfikenhet på mina medmänniskor. Som Doula värnar jag om varje kvinnas rätt att få föda på sina villkor och att få bli bemött med respekt, oavsett var och hur hon väljer att föda. Jag tror på den gravida kvinnan, att hon innerst inne vet vad som är bäst för henne och bebis. Ibland kan man behöva stöd för att våga lita på den intuitionen och hitta självförtroende. Där kan en Doula komma in som vägledare och guide. Jag månar om att lyssna in och förstå önskemål och behov hos de kvinnor, med eller utan partner, jag möter.

- Tillsammans och utifrån dina/era önskningar skapar vi förutsättningar, för att du/ni ska få en så fin födelseupplevelse som möjligt. Det sker genom bland annat förberedande samtal, som exempelvis kan innehålla guidning genom olika valmöjligheter, titta på eventuella rädslor, prova på praktiska övningar, djupdyka i användbara verktyg, stärkande mentalt stöd, visualisering. Även konst, dans och litteratur kan verka stärkande. Allt är utgår utifrån intresse. Målet med de förberedande samtalen är att ni ska känna er trygga och väl förberedda inför födelsen, denna livsomvälvande händelse.

- Varmt välkommen att kontakta mig (ensam eller med partner) för ett kostnadsfritt första samtal .

Hemstad Stockholm

Kommun Stockholm

Arbetar i dessa län Stockholms län, Södermanlands län, Östergötlands län

Andra sökord Södermanland

Doulautbildning Doula med kropp och själ

Övriga utbildningar Workshop Rebozo jan 2023 Diplomerad gravidmassör mars 2023 Aktiv Baby instruktör maj 2023

Talar följande språk Engelska, Svenska

Epost doulabymaria@gmail.com

Telefon +46735856783

Hemsida doulabymaria.com

Instagram @doulabymaria


View All Members

Betalning

Uppdatera betalningsuppgifter