Anneli Lundblad

Biographical Info Jag arbetar som doula i Stockholmsregionen. Jag vill våga säga att jag är en positiv och trygg person och som älskar att jobba med människor. Jag uppskattar verkligen mötet med människan och får ofta höra att jag är inkännande och en bra lyssnare. Om den uppfattningen stämmer glädjer det mig att min styrka ligger i det jag älskar mest! Min grund i livet är min man och våra tre vuxna barn och barnbarn. Vi bor idag i Liljeholmen och har vårt återhämtningsparadis i Norrtälje. Jag var både otroligt barnkär och hade ett stort intresse för graviditeter och förlossningar redan som ung. Intresset för barn blev min karriär, jag har tillsammans med tre kollegor drivit ett personalkooperativ inom barnomsorg i över 30 år. Det har gett mig otroligt stor glädje att få arbeta med barn och föräldrar samt att genom det även fått möjligheten att ge råd och stöd kring föräldraskap och uppfostran. När jag var klar med min doula-utbildning förstod jag att det här är något som ligger mig varmt om hjärtat. För varje doula-uppdrag jag tog kände jag att jag ville kunna erbjuda fler familjer ett bredare stöd. Jag valde därför att vidareutbilda mig till certifierad postpartum-doula, för att kunna bredda mina tjänster och kunna stötta både inför, under och efter födseln såväl som i föräldraskapet. Sen våren 2019 har jag haft äran att få vara med när många bebisar fötts och familjer bildats. Jag har även haft förmånen att stötta flera familjer i hemmet under deras första tid tillsammans. Hösten 2021 startade jag mitt företag Swedish Doula Agency och är nu Doulamamman på heltid.

Level DOULA ( diplomerad ), Certifierad postpartum doula

Certifierad postpartum doula Ja

Bild anneli.jpg

Bild B36A3220.jpg

Bild logga sda 2.png

Diplom diplom.jpg

Om mig: Jag arbetar som doula i Stockholmsregionen. Jag vill våga säga att jag är en positiv och trygg person och som älskar att jobba med människor. Jag uppskattar verkligen mötet med människan och får ofta höra att jag är inkännande och en bra lyssnare. Om den uppfattningen stämmer glädjer det mig att min styrka ligger i det jag älskar mest! Min grund i livet är min man och våra tre vuxna barn och barnbarn. Vi bor idag i Liljeholmen och har vårt återhämtningsparadis i Norrtälje. Jag var både otroligt barnkär och hade ett stort intresse för graviditeter och förlossningar redan som ung. Intresset för barn blev min karriär, jag har tillsammans med tre kollegor drivit ett personalkooperativ inom barnomsorg i över 30 år. Det har gett mig otroligt stor glädje att få arbeta med barn och föräldrar samt att genom det även fått möjligheten att ge råd och stöd kring föräldraskap och uppfostran. När jag var klar med min doula-utbildning förstod jag att det här är något som ligger mig varmt om hjärtat. För varje doula-uppdrag jag tog kände jag att jag ville kunna erbjuda fler familjer ett bredare stöd. Jag valde därför att vidareutbilda mig till certifierad postpartum-doula, för att kunna bredda mina tjänster och kunna stötta både inför, under och efter födseln såväl som i föräldraskapet. Sen våren 2019 har jag haft äran att få vara med när många bebisar fötts och familjer bildats. Jag har även haft förmånen att stötta flera familjer i hemmet under deras första tid tillsammans. Hösten 2021 startade jag mitt företag Swedish Doula Agency och är nu Doulamamman på heltid.

- Vi har stor erfarenhet att stötta både födande och partnern samt självstående kvinnor. Vi tar uppdrag i Stockholms- Norrtälje- och Uppsalaregionen. Genom en förlossningsprocess guidar vi er till att våga tro på kroppen och din förmåga att vara i nuet. Att lägga tillit i tankens kraft och all den styrka som vi besitter på insidan. Vårat fokus är att ni ska få goda förkunskaper. Vi börjar med att träffas på ett uppstartsmöte, digitalt eller någonstans där vi kan ta en kaffe och prata. Det är viktigt att vi träffas, lyssnar in varandra och att vi berättar hur vi kan stötta er. Om processen går vidare skrivs ett avtal mellan parterna. Vi går igenom era tankar och känslor inför födseln, födandets olika faser, smärtlindringsmetoder och sjukhusets rutiner. Tillsammans tittar vi även över erat förlossningsbrev. Vi går igenom frågor som dykt upp och pratar om just det ni behöver - allt för att ni ska känna er så förberedda och trygga som möjligt. Tillsammans teamar vi ihop oss inför födelsedagen! Vi använder metoden 'FUR', Föda utan rädsla. Det är fyra verktyg som vi går igenom både praktiskt och teoretiskt för att förstå vår fysiologi och hur vi kan lyssna på kroppen. Allt för att kunna hjälpa till på bästa sätt. Vi prövar smärtlindrande/avslappnande beröring och tryckövningar som kan användas vid födseln. Vi lär också ut Active Baby-övningar (Spinning baby) som ni kan använda hemma och vidare under förlossningen för optimal fosterpositionering. Ni får praktiska tips och amningsinformation inför den fjärde trimestern, dvs. de första tre månaderna efter hemkomsten.

- Stöd under förlossningen. Vi har telefonkontakt under latensfasen och möts sen upp antingen hemma eller på sjukhuset beroende på vilket paket ni har valt. Vi stannar genom födseln och lämnar er när den goda födelsedagsbrickan kommer in. Det finns alltid en back-up-doula redo om utvald doula av någon anledning inte kan vara med, eller som avbytare vid lång födsel. Stöd i hemmet När ni kommer hem och landat i vardagen så återkommer ni till doulan inom fyra veckor - då planeras ett eftersamtal där vi går igenom förlossningsupplevelsen. Vi finns även tillgängliga som stöd via telefon med både amning och andra frågor som kan komma under första veckan hemma.

Hemstad Stockholm/Norrtälje

Kommun Stockholm

Arbetar i dessa län Stockholms län, Uppsalas län

Andra sökord Norrtälje , Uppsala, stockholm

Doulautbildning Din gravidcoach Skåne

Övriga utbildningar Diplomerade Odis-doula 2019 via Din gravidcoach Certifierad Odis-postpartumdoula 2021 av Om baby wellness i Göteborg Active baby-instruktör 2019 FUR (föda utan rädsla)-instruktör 2020 NADA öronakupressur 2021 Akupressur för graviditet och förlossning 2021 Oxytocin-utbildning Kerstin Uvnäs Moberg 2021

Talar följande språk Engelska, Svenska

Epost doulamamman@swedishdoulaagency.se

Telefon +46707326991

Mobil +46707326991

Hemsida https://swedishdoulaagency.se

Instagram doulamamman


View All Members