Sheila Da Silva

Biographical Info Hej alla blivande föräldrar/förälder! Stort grattis till det nya lilla livet som snart kommer att födas in i Ert liv. Mitt namn är Sheila och jag är 39 år, har 4 barn och känner att jag har fått en bra och fin erfarenhet av mina tidigare förlossningar, samt tidigare doulande. Är annars en glad, spontan, lugn, trevlig och positiv kvinna som har glimten i ögat.

Level DIPLOMERAD DOULA ( gått Odis godkänd utbildning )

Bild 07D4C174-5398-493A-8A67-7A2C79670940.jpeg

Diplom image.jpg

Om mig: Hej alla blivande föräldrar/förälder! Stort grattis till det nya lilla livet som snart kommer att födas in i Ert liv. Mitt namn är Sheila och jag är 39 år, har 4 barn och känner att jag har fått en bra och fin erfarenhet av mina tidigare förlossningar, samt tidigare doulande. Är annars en glad, spontan, lugn, trevlig och positiv kvinna som har glimten i ögat.

- Mitt främsta mål som Doula är att du/ni ska känna dig/er trygg, bli sedd och lyssnade på. Jag stöttar mamman före, under och efter förlossningen men också den eventuella partnern så hen känner sig inkluderad och delaktig så att även hen kan få en fin förlossningsupplevelse. Jag kan bl.a vägleda dig/er genom smärtan, andningen, fokusen och vilan under förlossningen. Serva er med bl.a energi och vätska som också är viktigt. Stöttar innan, under och efter förlossningen (Postpartum). Efter förlossningen kan jag exempelvis stötta vid amning, om du väljer att amma. Jag har lärt mig att det viktigaste du kan ha med dig till just din/er förlossning är ett bra stöd, där stödpersonen står på mammans och den eventuella partnerns/eller något annat stöd sida. Jag ger dig/er ett lugnt kontinuerligt stöd, vilket innebär att jag aldrig lämnar dig/er ensamma under förlossningen.

- Min prio är att du/ni ska ha det bra, känna trygghet, vara lugna och få det stödet och stöttningen du/ni behöver. Men framförallt att du/ni ska få en fin, bra och positiv förlossningsupplevelse där Ni kan se tillbaka till och minnas med glädje och kärlek. Vet hur otroligt viktigt det är att även om det inte blir som man har tänkt sig eller planerat, så kan man ändå få känna att det blev en bra och fin förlossning. Är du/ni intresserade av att lära känna mig bättre ser jag fram emot att höra ifrån dig/er.

Hemstad Värnamo

Arbetar i dessa län Hallands län, Jönköpings län, Kronobergs län

Andra sökord Värnamo, Jönköping, Växjö, Eksjö, Markaryd, Falköping

Doulautbildning Förlossningsgruppen Göteborg

Övriga utbildningar Akupressur för Birthworkers (öronakupressur &kroppsakupressur för graviditet, förlossning & postpartum) Amningskurs - Sensus

Talar följande språk Engelska, Svenska

Övriga språk Lite Portugisiska

Epost doulandasilva@gmail.com

Mobil 0731520012

Instagram doulandasilva


View All Members