Gunilla Annerljung

Biographical Info Min önskan är att alla kvinnor ska få en möjlighet att föda utifrån sina personliga förutsättningar och önskningar, så att de får vara med om en förlossning som blir en stark och fin upplevelse. Att få guida och handleda dig så att du känner dig lugn och trygg på vägen skulle vara helt fantastiskt. Att vara med som stöd före, under och efter din förlossningen är något jag har erfarenhet av och ett stort intresse för. Jag har erfarenhet av att ge stöd runt IVF behandling.

Level DIPLOMERAD DOULA ( gått Odis godkänd utbildning )

Diplom 9AFD1EF1-363F-4D24-89A2-F912F026A126.jpeg

Om mig: Min önskan är att alla kvinnor ska få en möjlighet att föda utifrån sina personliga förutsättningar och önskningar, så att de får vara med om en förlossning som blir en stark och fin upplevelse. Att få guida och handleda dig så att du känner dig lugn och trygg på vägen skulle vara helt fantastiskt. Att vara med som stöd före, under och efter din förlossningen är något jag har erfarenhet av och ett stort intresse för. Jag har erfarenhet av att ge stöd runt IVF behandling.

- Jag är legitimerad specialpedagog och gymnasielärare i Svenska, SvA/svenska som andraspråk, SFI/Svenska för invandrare och Bild. Jag har lång erfarenhet av att arbeta med stödjande och handledande samtal med personer som har fysiska, men framförallt neuropsykiatriska funktionsnedsättningar såsom ADD/ADHD, autism.

- Jag har läst Sexologi på Göteborgs universitet och har deltagit i en diplomerad utbildning för ett hbtq-kompetent bemötande (Kunskapscentrum för sexuell hälsa)

Hemstad Göteborg

Arbetar i dessa län Bohuslän, Hallands län, Västra Götalands län

Andra sökord Kungälv, Stenungsund, Uddevalla, Alingsås, Kungsbacka, Varberg

Doulautbildning Förlossningsgruppen Göteborg

Övriga utbildningar Jag är legitimerad specialpedagog och gymnasielärare i Svenska, SvA/svenska som andraspråk, SFI/Svenska för invandrare och Bild. Jag har läst Sexologi på Göteborgs universitet och har deltagit i en diplomerad utbildning för ett hbtq-kompetent bemötande (Kunskapscentrum för sexuell hälsa)

Talar följande språk Engelska, Norska, Svenska

Epost gunilla.annerljung@gmail.com

Mobil 0736109730

Instagram doulanilla


View All Members