Malin Henriksson

Biographical Info Jag heter Malin, har två barn och bor i en lägenhet i södra Stockholm tillsammans med min sambo Mattias. I mitt doulaskap brinner jag för en graviditets-, förlossnings- och eftervård där det känslomässiga i födande och föräldraskap är självklart. Min yngsta, född oktober 2020, födde jag planerat hemma i en förlossningspool. Att föda Harry gjorde det tydligt för mig hur avgörande det är med trygghet, närhet och lugn under födandet. Det är de förutsättningarna jag vill ge till den födande och dess partner i mitt doulaskap.

Level DOULA ( diplomerad )

Bild A7C3E520-968D-4E45-9187-05FAA7CBCDD0.jpeg

Diplom 7C2D0AF4-D679-4CE7-AD4A-F403CCA7E263.jpeg

Om mig: Jag heter Malin, har två barn och bor i en lägenhet i södra Stockholm tillsammans med min sambo Mattias. I mitt doulaskap brinner jag för en graviditets-, förlossnings- och eftervård där det känslomässiga i födande och föräldraskap är självklart. Min yngsta, född oktober 2020, födde jag planerat hemma i en förlossningspool. Att föda Harry gjorde det tydligt för mig hur avgörande det är med trygghet, närhet och lugn under födandet. Det är de förutsättningarna jag vill ge till den födande och dess partner i mitt doulaskap.

- Jag har erfarenhet av delamning, flaskmatning, bärande, psykisk ohälsa under graviditet och postpartum samt att föda både med och utan medicinsk smärtlindring.

- Under våren 2020 utbildade jag mig till doula och sedan februari 2021 är jag ordförande i organisationen Mamma till Mamma som jobbar med att främja tillfrisknande bland de som drabbats av psykisk ohälsa i samband med graviditet eller småbarnsperiod.

Hemstad Stockholm

Kommun Stockholm

Arbetar i dessa län Stockholms län

Doulautbildning Trygg förlossning

Talar följande språk Engelska, Svenska

Epost Doulaskap@gmail.com

Mobil 0722304947

Hemsida https://doulaskap.com

Instagram doulaskap


View All Members