Doula Elin Hallenfur

Biographical Info Jag heter Elin och och bor i Bua utanför Varberg tillsammans med min man och våra tre barn. Jag är utbildad doula tillgänglig för dig som vill föda i Varberg, Halmstad, Borås eller Göteborg. Att föda barn är nog det mest speciella  man kan vara med om i sitt liv. En förlossning kan kännas som något spännande, fantastiskt och ibland skrämmande. Oavsett vilket så är det viktigt att man har stöd runt sig. Jag som doula kan vara det stödet och kan hjälpa er att få äga er förlossning och ge er trygghet före, under och efter förlossningen. Jag har kunskap i spinning baby, konceptet "föda utan rädsla" och hur man kan jobba med andning och avslappning under förlossningen. Välkommen in på min hemsida för att läsa mer!

Level DOULA ( diplomerad ), DOULA ( certifierad ODIS ), ODIS-certifierad Doula ( gjort prov och blivit godkänd av styrelsen )

Är även ODIS certifierad doula Ja ( gjort prov och blivit godkänd av styrelsen )

Styrelsemedlem Ledamot

Bild cropped-1549305633_vbgs-doula-bild.jpg

Om mig: Jag heter Elin och och bor i Bua utanför Varberg tillsammans med min man och våra tre barn. Jag är utbildad doula tillgänglig för dig som vill föda i Varberg, Halmstad, Borås eller Göteborg. Att föda barn är nog det mest speciella  man kan vara med om i sitt liv. En förlossning kan kännas som något spännande, fantastiskt och ibland skrämmande. Oavsett vilket så är det viktigt att man har stöd runt sig. Jag som doula kan vara det stödet och kan hjälpa er att få äga er förlossning och ge er trygghet före, under och efter förlossningen. Jag har kunskap i spinning baby, konceptet "föda utan rädsla" och hur man kan jobba med andning och avslappning under förlossningen. Välkommen in på min hemsida för att läsa mer!

Hemstad Varberg

Arbetar i dessa län Hallands län, Västra Götalands län

Andra sökord Varberg, Göteborg, Borås

Doulautbildning Förlossningsgruppen Gbg

Övriga utbildningar Lärarutbildningen 2005-2009 Medicinsk sekreterare 2015-2017

Talar följande språk Engelska, Svenska

Epost elin@varbergsdoula.se

Telefon 0704768946

Mobil 0704768946

Hemsida

Doula för dig som ska föda i Varberg, Halmstad, Göteborg eller Borås

Instagram @varbergsdoula


View All Members

Betalning

Uppdatera betalningsuppgifter