Emelie Bothén

Biographical Info Mitt mål är att ni ska få föda på era villkor med era behov och önskemål i fokus för att optimera chanserna till en trygg och positiv upplevelse av er födsel och en bra start på ert föräldraskap.

Level DIPLOMERAD DOULA ( gått Odis godkänd utbildning )

Bild 36245B96-DA14-4518-A81F-79A757D6197C.jpeg

Diplom 3B0736C1-021A-41CF-B4A8-684568216667.jpeg

Om mig: Mitt mål är att ni ska få föda på era villkor med era behov och önskemål i fokus för att optimera chanserna till en trygg och positiv upplevelse av er födsel och en bra start på ert föräldraskap.

- Graviditeter och födslar har fascinerat mig sedan jag själv blev gravid och födde mitt första barn. Den styrka och intelligens som våra kroppar besitter är fantastisk. Min andra födsel resulterade i en värdefull insikt i hur tillgång till stöd och rätt verktyg kunde påverka upplevelsen av att föda så otroligt positivt. Där och då föddes doulaskapet i mig, en drivkraft att sprida kunskapen vidare och att själv kunna vara ett stöd till andra födande och deras partners och stödpersoner.

- Mötet med er blivande föräldrar är en av de finaste fördelarna med att jobba som doula. Det är en ära att få följa och stötta er i den personliga resa och utveckling som en graviditet och födsel innebär. Att få ta del av era förväntningar och förhoppningar och att få finnas där för er som lyssnare, stöd och bollplank. Inte minst när det finns oro och rädslor inblandat. Att skapa trygghet och närvaro för er inför och under födseln. Att få privilegiet att bevittna den stora stund då ni som nybliven familj pustar ut med en liten bebis på bröstet. Det är helt enkelt världens bästa jobb.

Hemstad Stockholm

Kommun Lidingö

Arbetar i dessa län Stockholms län

Andra sökord Lidingö, Norra Djurgårdsstaden, Östermalm, Gärdet, Vasastan, Norrmalm

Doulautbildning Föda utan rädsla Stockholm

Övriga utbildningar Aktiv Baby Instruktör Akupressur för Birthworkers

Talar följande språk Engelska, Svenska

Epost doulabothen@gmail.com

Hemsida http://www.doulabothen.com

Instagram doulabothen


View All Members