Felicia Bromée-Nilsson

Biographical Info Att bli förälder kan vara transformerande, fantastiskt, läskigt och pirrigt. Det första mötet med ert barn och det första mötet med dig själv som förälder, det är ett ögonblick att ta hand om. Jag är som doula helt dedikerad till dig som ska föda och att du känner dig trygg och lyssnad på är också grundförutsättningarna för en lugn födelse. Jag tror att du har förmågan att föda ditt barn, på det sätt du önskar och kommer jobba för att du ska få just det. Mitt mål är att vara en stabil punkt för dig som ska föda och din medförälder innan, under och efter barnets födelse. Jag är också utbildad postpartum doula via OM baby and wellness. Det innebär att jag kan stötta er i ert hem även efter födseln. Stödet är av både emotionell och praktisk karaktär. Jag stöttar den födande förälderns läkning och är ett lyssnande öra när ni behöver. Jag kan vara behjälplig med amning och flaskmatning, kan hjälpa er att inkludera nyblivna storasyskon och finns tillgänglig för alla funderingar kring hur ni tar hand om bebisen på bästa sätt. Stödet är individbaserat och utformas efter just era behov. Jag erbjuder också förlossningsförberedande samtal för er som inte vill föda med doula och driver en föräldragrupp i Malmö. Hör gärna av er om ni vill veta mer om denna grupp. Jag är, förutom doula, också tvillingmamma med kunskap om och erfarenhet av IVF/ICSI som tillvägagångssätt för att bli gravid. Ni är välkomna att fråga mig om detta. Ni får gärna kika in på min instagram @doulafelicia där jag skriver om födande och föräldraskap.

Level DIPLOMERAD DOULA ( gått Odis godkänd utbildning )

Bild 1612801094_20210124_192852.jpg

Bild 1612801295_img_20210111_101146_489.jpg

Om mig: Att bli förälder kan vara transformerande, fantastiskt, läskigt och pirrigt. Det första mötet med ert barn och det första mötet med dig själv som förälder, det är ett ögonblick att ta hand om. Jag är som doula helt dedikerad till dig som ska föda och att du känner dig trygg och lyssnad på är också grundförutsättningarna för en lugn födelse. Jag tror att du har förmågan att föda ditt barn, på det sätt du önskar och kommer jobba för att du ska få just det. Mitt mål är att vara en stabil punkt för dig som ska föda och din medförälder innan, under och efter barnets födelse. Jag är också utbildad postpartum doula via OM baby and wellness. Det innebär att jag kan stötta er i ert hem även efter födseln. Stödet är av både emotionell och praktisk karaktär. Jag stöttar den födande förälderns läkning och är ett lyssnande öra när ni behöver. Jag kan vara behjälplig med amning och flaskmatning, kan hjälpa er att inkludera nyblivna storasyskon och finns tillgänglig för alla funderingar kring hur ni tar hand om bebisen på bästa sätt. Stödet är individbaserat och utformas efter just era behov. Jag erbjuder också förlossningsförberedande samtal för er som inte vill föda med doula och driver en föräldragrupp i Malmö. Hör gärna av er om ni vill veta mer om denna grupp. Jag är, förutom doula, också tvillingmamma med kunskap om och erfarenhet av IVF/ICSI som tillvägagångssätt för att bli gravid. Ni är välkomna att fråga mig om detta. Ni får gärna kika in på min instagram @doulafelicia där jag skriver om födande och föräldraskap.

Hemstad Malmö

Arbetar i dessa län Skånes län

Doulautbildning Aktiv Baby Doula Skåne

Övriga utbildningar Utbildad postpartum-doula via OM Baby and Wellness. Aktiv Baby-instruktör med Xana De Silva. Akupressur för birthworkers med Xana De Silva. Workshop i sjalteknik och rebozo med Lina Nilsen.

Talar följande språk Engelska, Svenska

Epost felicia@doulafelicia.com

Telefon 0723236773

Hemsida http://www.doulafelicia.com

Facebook https://www.facebook.com/Doula-Felicia-104269038587312

Instagram https://www.instagram.com/doulafelicia/


View All Members