Doula Hanna Edholm

Biographical Info Vad fint att just du hittat hit! Hanna heter jag, är en amningsälskande mamma till en fantastisk liten fyrklöver (tre födda på sjukhus och en planerad hemfödsel) och brinner helhjärtat för varje familjs rätt till en födsel på just deras villkor. Jag är utbildad språklärare, men arbetar just nu enbart som familjefotograf och med att stötta familjer genom graviditet, födsel och postpartumtiden. Jag utgår främst från Göteborg med omnejd (Varberg, Borås, Trollhättan) och doular på svenska och engelska.

Level DOULA ( diplomerad )

Bild DSC_38111.jpg

Bild DSC_93811.jpg

Bild sirifods-151.jpg

Diplom DSC_3719.jpg

Om mig: Vad fint att just du hittat hit! Hanna heter jag, är en amningsälskande mamma till en fantastisk liten fyrklöver (tre födda på sjukhus och en planerad hemfödsel) och brinner helhjärtat för varje familjs rätt till en födsel på just deras villkor. Jag är utbildad språklärare, men arbetar just nu enbart som familjefotograf och med att stötta familjer genom graviditet, födsel och postpartumtiden. Jag utgår främst från Göteborg med omnejd (Varberg, Borås, Trollhättan) och doular på svenska och engelska.

- En födsel är för många en av livets största, mest omvälvande passager att gå igenom, och att kunna bära med sig en positiv känsla därifrån anser jag vara absolut nödvändigt. Oberoende av om det blev som man först planerat eller inte. Den känslan kan påverka så väldigt mycket mer än bara upplevelsen av födseln, inte minst den viktiga starten på ett nytt familjeliv och bebis allra första tid i livet. Och det är där min roll som doula kommer in. Trygghet, tillit, närvaro och kärlek. Tillsammans kan vi arbeta mot att dina behov ska få vara i centrum och att din röst ska få styra just din upplevelse. Jag tror på dig, och jag tror på kvinnokroppens förmåga att föda barn. Jag tror på rätten att få föda på dina villkor, att få känna in din egen kropp, att bli stärkt i dina val och att våga sikta mot just din drömfödsel (oavsett hur den må se ut). När du väl inser att du sitter på makten över din kropp och födsel, ja det är då magin kan börja ta plats på riktigt.

- Det är så mycket större än en medicinsk händelse där man förväntas vara tacksam över att "alla lever och det gick ju bra". En födsel är en sorts initieringsrit och den är värd att verkligen få upplevas. Alla kvinnor förtjänar att få föda i sin fulla kraft, alla familjer förtjänar en mjuk och trygg övergång och alla barn förtjänar en lugn och vacker landning i livet på utsidan - "peace on earth begins with birth". Och det är med stor ödmjukhet jag ser på rollen att få stötta familjer och födande i skapandet av de förutsättningar som krävs för att lyckas nå dit. Att få gå med familjer och lyssna in just deras behov är en enorm ära och ligger mig så fasligt varmt om hjärtat. Alla har rätt till en trygg och stärkande födsel. Känner du att jag kanske skulle kunna vara rätt för dig? Skicka iväg ett litet meddelande så kan vi boka in ett kostnadsfritt och helt förutsättningslöst första lära känna-samtal. You've got this! Med värme, Hanna.

Hemstad Göteborg, Mölnlycke

Arbetar i dessa län Bohuslän, Hallands län, Västra Götalands län

Andra sökord Borås, Varberg, Kungsbacka, Kungälv, Alingsås, Lerum, Partille, Mölndal, Skövde

Doulautbildning Doula med kropp och själ

Talar följande språk Engelska, Svenska

Epost info@hannaedholm.se

Mobil 0708688940

Hemsida https://hannaedholm.se/

Instagram https://www.instagram.com/doulahannaedholm


View All Members

Betalning

Uppdatera betalningsuppgifter