Helena Dacker

Biographical Info Jag har varit doula sen 2011 efter att jag fått mitt andra barn. Jag har varit på ett femtontal förlossningar, på sjukhus, kejsarsnitt och hemförlossningar. Jag sammarbetar med andra doulor för ett säkert back up system för att du ska kunna känna dig trygg med att välja mig som doula.

Level ODIS CERTIFIERAD DOULA ( gjort prov och blivit godkänd av styrelsen )

Styrelsemedlem Valberedning

Bild Helena.jpg

Om mig: Jag har varit doula sen 2011 efter att jag fått mitt andra barn. Jag har varit på ett femtontal förlossningar, på sjukhus, kejsarsnitt och hemförlossningar. Jag sammarbetar med andra doulor för ett säkert back up system för att du ska kunna känna dig trygg med att välja mig som doula.

- Jag tar uppdrag från Växjö och ner till södra Skåne. Jag har en gedigen grund att stå på och anpassar mig efter dig och dina behov. Partnerns roll är viktig och för mig är det självklart att inkludera partnern och stötta hen för att ni båda ska få en fin förlossningsupplevelse tillsammans.

- Jag tror på kvinnans kraft att föda och hennes kropps förmåga. Kvinnor behöver kvinnor och att kunna känna sig trygga när de föder barn. Kvinnan ska ha rätt att välja plats hon föder på, vem hon har med sig när hon föder och hur hon ska föda sitt barn för att känna empowerment före, under och efter sin förlossning. Jag erbjuder även enbart förlossningsförberedande kurser. Placentainkapsling. Mothers closing. Föreläsningar. Kontakta mig för mer info. Jag är fullvaccinerad mot corona.

Hemstad Bjärnum, Hässleholm

Arbetar i dessa län Blekinges län, Hallands län, Jönköpings län, Kronobergs län, Skånes län

Andra sökord Malmö, Lund, Helsingborg, Växjö, Karlskrona, Halmstad, Ystad

Doulautbildning Familjestunden Skåne

Övriga utbildningar Placentainkapslare, Aktiv baby, Öronakupunktur, Amningsrådgivning, Reboozo

Talar följande språk Engelska, Svenska

Epost trulsamin@hotmail.se

Mobil 0709820867


View All Members