Jennie Fagberg

Biographical Info Jag är utbildad Doula och aktiv baby instruktör sedan maj 2021 och har därmed färsk kunskap och flera tekniker att jobba utifrån. Jag brinner för den gravida kvinnan och nyfödda bebisen och även för att partnern ska få bli sedd och få verktyg för att kunna stötta den födande under hela graviditeten, förlossningen och efter barnet är fött. Att föda mina 3 barn har för mig varit en magisk upplevelse som jag vill hjälpa andra att också få uppleva, alla förlossningar är unika och med olika verktyg så hittar vi de som passar just er bäst. Jag ser fram emot att höra ifrån er för ett kostnadsfritt första möte för att höra era önskemål och berätta mer om vad jag kan erbjuda er.

Level DOULA ( diplomerad )

Bild fagberg.jpg

Om mig: Jag är utbildad Doula och aktiv baby instruktör sedan maj 2021 och har därmed färsk kunskap och flera tekniker att jobba utifrån. Jag brinner för den gravida kvinnan och nyfödda bebisen och även för att partnern ska få bli sedd och få verktyg för att kunna stötta den födande under hela graviditeten, förlossningen och efter barnet är fött. Att föda mina 3 barn har för mig varit en magisk upplevelse som jag vill hjälpa andra att också få uppleva, alla förlossningar är unika och med olika verktyg så hittar vi de som passar just er bäst. Jag ser fram emot att höra ifrån er för ett kostnadsfritt första möte för att höra era önskemål och berätta mer om vad jag kan erbjuda er.

Hemstad Ronneby

Arbetar i dessa län Blekinges län, Kalmars län, Kronobergs län, Skånes län

Andra sökord Karlskrona, Karlshamn, Åhus, Emmaboda, Nybro, Öland, Lessebo, Olofström, Bromölla, kristiansstad, Sölvesborg, Tingsryd, Kalmar, Torsås, Växjö,

Doulautbildning Aktiv Baby Doula Skåne

Övriga utbildningar Aktiv Baby

Talar följande språk Engelska, Svenska

Epost Jennie@fagbergs.se

Telefon 0733357540

Mobil 0733357540


View All Members