Doula Julianna Werner

Biographical Info Jag är utbildad postpartumdoula med Om Baby & Wellness sedan 2022 och även vidareutbildad inom läkande postpartumkost och traditionell postpartumvård med Gentle Traditions och Postpartum Healing Lodge. Min doulaverksamhet är helt och hållet dedikerad till postpartumperioden. Jag vet att en negativ postpartumupplevelse kan överskugga en positiv födsel och leda till långsiktiga hälsokonsekvenser. Därför brinner jag för att förbereda familjer inför den här livsomvälvande perioden och stötta dem i processen att hitta sig själva på nytt i rollen som föräldrar – oavsett om det är första eller tredje barnet.

Level DOULA ( diplomerad ), ODIS-certifierad postpartum Doula ( gjort prov och blivit godkänd av styrelsen )

Certifierad postpartum doula Ja

Bild Julianna-star-i-dorroppning-med-forklade.jpg

Diplom Julianna-Certificate-of-Completion-Om-Baby.pdf

Om mig: Jag är utbildad postpartumdoula med Om Baby & Wellness sedan 2022 och även vidareutbildad inom läkande postpartumkost och traditionell postpartumvård med Gentle Traditions och Postpartum Healing Lodge. Min doulaverksamhet är helt och hållet dedikerad till postpartumperioden. Jag vet att en negativ postpartumupplevelse kan överskugga en positiv födsel och leda till långsiktiga hälsokonsekvenser. Därför brinner jag för att förbereda familjer inför den här livsomvälvande perioden och stötta dem i processen att hitta sig själva på nytt i rollen som föräldrar – oavsett om det är första eller tredje barnet.

- Jag erbjuder postpartumstöd och omsorg som utgår från varje familjs unika behov. Det inkluderar oftast amningsrådgivning, informerad vägledning kring bebisvård och säkerhet, praktisk avlastning i hemmet, inkännande och icke-dömande emotionellt stöd och hemlagad mat som tillgodoser den nyblivna mammans näringsbehov och främjar läkning. Jag erbjuder även läkande behandlingar som sittbad med läkeörter, steaming och lindning av magen. Jag lägger stor vikt vid förberedelser och erbjuder därför minst ett förberedande samtal till alla som bokar mina tjänster redan under graviditeten. Fokus ligger på att förbereda dig inför din bebis ankomst, skapa goda förutsättningar för amning eller lyhörd flaskmatning och fundera kring vad du tror att du behöver för optimal återhämtning efter födseln och hur vi tillsammans kan tillgodose de behoven.

- Postpartumdoulayrket är min huvudsysselsättning, vilket betyder att ingenting kommer före mina postpartumklienter. Jag bor och verkar i centrala Stockholm och mina klienter talar svenska eller engelska. Läs gärna mer om mig och mina tjänster på min hemsida.

Hemstad Stockholm

Kommun Stockholm

Arbetar i dessa län Stockholms län

Doulautbildning Annan

Övriga utbildningar Postpartumdoulautbildning med Om Baby & Wellness, Food as Medicine med Postpartum Healing Lodge, Yin Sanctuary med Gentle Traditions, Helgad födelsevärnare med Susannah Rickman och Kristina Törner, HLR för spädbarn med Om Baby & Wellness.

Talar följande språk Engelska, Svenska

Epost julianna@postpartum.se

Mobil +46708118860

Hemsida https://www.postpartum.se/

Instagram https://www.instagram.com/postpartum.se/


View All Members

Betalning

Uppdatera betalningsuppgifter