Doula Katarina Eliasson

Biographical Info Grattis till barnet ni väntar! Jag tar uppdrag för par eller ensamstående i trakten runt Ljungby, Växjö, Värnamo, Halmstad och Helsingborg. Vi träffas och pratar igenom era förväntningar och önskemål och jag kan berätta lite om min bakgrund och vad jag kan erbjuda. Framför allt vill jag hjälpa er att känna er lugna, att samarbeta med kroppen så att födelsen blir så skonsam som möjligt och så långt det är möjligt enligt era önskemål. Jag kan filma och fota om ni vill ha bilder till ett minnesalbum. Om ni vill skriver jag en personlig födelseberättelse, en text som tillsammans med era bilder blir ett minne från tiden runt ert barns födelse. Kostnad bestämmer vi utifrån hur omfattande uppdraget blir och hur jag kan möta ert behov av tillgänglighet perioden runt beräknad förlossning.

Level DOULA ( diplomerad ), ODIS-certifierad Doula ( gjort prov och blivit godkänd av styrelsen )

Är även ODIS certifierad doula Ja ( gjort prov och blivit godkänd av styrelsen )

Bild doulabild-24.jpg

Bild 7B945FD9-879A-4736-B9CF-63B5DEF31B1A.jpeg

Om mig: Grattis till barnet ni väntar! Jag tar uppdrag för par eller ensamstående i trakten runt Ljungby, Växjö, Värnamo, Halmstad och Helsingborg. Vi träffas och pratar igenom era förväntningar och önskemål och jag kan berätta lite om min bakgrund och vad jag kan erbjuda. Framför allt vill jag hjälpa er att känna er lugna, att samarbeta med kroppen så att födelsen blir så skonsam som möjligt och så långt det är möjligt enligt era önskemål. Jag kan filma och fota om ni vill ha bilder till ett minnesalbum. Om ni vill skriver jag en personlig födelseberättelse, en text som tillsammans med era bilder blir ett minne från tiden runt ert barns födelse. Kostnad bestämmer vi utifrån hur omfattande uppdraget blir och hur jag kan möta ert behov av tillgänglighet perioden runt beräknad förlossning.

- Jag är född och uppvuxen i Norrbotten, har 6 barn och flera barnbarn. Bor med min man i Ljungby och har fritidshus i Örkelljunga kommun. Har varit doula sedan 2010. Jag har lång erfarenhet av arbete i sjukvården, bland annat som barnmorska. Som doula har jag ofta nytta av verktygen i Föda utan rädsla. Jag är nybliven Aktiv Baby-instruktör och hoppas snart ha utbildning inom akupressur. Välkommen att höra av er om ni vill veta mer eller boka en kostnadsfri träff!

Hemstad Ljungby

Arbetar i dessa län Hallands län, Jönköpings län, Kronobergs län, Skånes län

Andra sökord Kronoberg, Ljungby, Växjö, Värnamo, Helsingborg, Halmstad, Födelseberättelse

Doulautbildning Familjestunden Skåne

Övriga utbildningar Leg sjuksköterska/barnmorska Aktiv Baby-instruktör

Talar följande språk Engelska, Svenska

Epost katarina.eliasson@telia.com

Telefon 0706022419

Mobil 070-60 22 419


View All Members

Betalning

Uppdatera betalningsuppgifter