Kattis von Wachenfeldt

Biographical Info Jag utbildade mig till doula 2014 via Föd utan rädsla. Idag arbetar jag deltid som undersköterska på BB Stockholm och deltid i egen firma som doula och med kroppsbehandlingar. En fantastisk blandning med två gemensamma nämnare, människor i fokus och meningsfullhet. Som doula vill jag bidra till lugna och positiva förlossningsupplevelser och att du/ni känner trygghet som föräldrar. Det uppnår vi tillsammans genom möten, samtal och praktiskt stöd inför, under och efter ert barns födelse. En trygg och närvarande start i livet för er nya familj är en så viktig plattform för fortsatt utveckling och en bra framtid. Mitt mål är att ni ska känna att det är er förlossning - på era villkor.

Level DOULA ( certifierad ODIS )

Är även ODIS certifierad doula Ja ( gjort prov och blivit godkänd av styrelsen )

Bild Katarina.jpg

Om mig: Jag utbildade mig till doula 2014 via Föd utan rädsla. Idag arbetar jag deltid som undersköterska på BB Stockholm och deltid i egen firma som doula och med kroppsbehandlingar. En fantastisk blandning med två gemensamma nämnare, människor i fokus och meningsfullhet. Som doula vill jag bidra till lugna och positiva förlossningsupplevelser och att du/ni känner trygghet som föräldrar. Det uppnår vi tillsammans genom möten, samtal och praktiskt stöd inför, under och efter ert barns födelse. En trygg och närvarande start i livet för er nya familj är en så viktig plattform för fortsatt utveckling och en bra framtid. Mitt mål är att ni ska känna att det är er förlossning - på era villkor.

Hemstad Stockholm

Kommun Stockholm

Arbetar i dessa län Stockholms län

Doulautbildning Föda utan rädsla Stockholm

Övriga utbildningar Undersköterska på BB Stockholm, Taktil massör, Gravidmassör, Utbildad i Spinning babies, Akupressur & Stressterapeut, mångårig samtalserfarenhet.

Talar följande språk Engelska, Svenska

Epost katarina.wachenfeldt@striking.se

Mobil 073-8310896

Hemsida http://www.striking.se


View All Members