Linnèa Haggren

Biographical Info Hur vill du föda barn? Vad är din vision? Visualisering är viktigt och är bara ett av många exempel på vad vi kan prata om på ett förberedande samtal. Jag heter Linnéa och är mamma till fyra barn, bland mycket annat. Att jag utbildade mig till doula var lika mycket en politisk/feministisk handling som av intresse. Alla födande förtjänar att bemötas och hanteras med integritet, respekt och vördnad. Vi besitter så mycket kapacitet och kraft och jag önskar att alla kvinnor fick känna vilka gudinnor de är. Vid min tredje graviditet och förlossning lärde jag mig verkligen vikten av kontinuitet och vad det kan göra för skillnad när man befinner sig göra det mest ursprungliga och naturliga en kan göra. Att föda sitt barn, hur det än sker, är något existentiellt olikt något annat och påverkar dig resten av livet. Jag vill stötta dig att äga Din förlossning! Med erfarenhet av både sjukhus och hemförlossningar vill jag erbjuda dig och en eventuell stödperson den information, verktyg och stöd ni behöver för att Du ska känna dig delaktig och sedd. Vare sig du vill känna dig empowered eller bara kunna ta dig igenom detta, Vad jag vill med mitt doulande är att bland annat fylla den lucka av kontinuitet där vården idag tyvärr ofta brister. Jag lyssnar på och stöttar dig i vilken form du än behöver för att föda ditt barn. Jag kan erbjuda stöd under graviditet, förlossning och post partum.

Level DOULA ( diplomerad )

Bild Screenshot_20221019-130236_Gallery.jpg

Bild Linnéa_Gravid_2022-2.jpg

Diplom Screenshot_20210601-205149_Samsung Internet.jpg

Om mig: Hur vill du föda barn? Vad är din vision? Visualisering är viktigt och är bara ett av många exempel på vad vi kan prata om på ett förberedande samtal. Jag heter Linnéa och är mamma till fyra barn, bland mycket annat. Att jag utbildade mig till doula var lika mycket en politisk/feministisk handling som av intresse. Alla födande förtjänar att bemötas och hanteras med integritet, respekt och vördnad. Vi besitter så mycket kapacitet och kraft och jag önskar att alla kvinnor fick känna vilka gudinnor de är. Vid min tredje graviditet och förlossning lärde jag mig verkligen vikten av kontinuitet och vad det kan göra för skillnad när man befinner sig göra det mest ursprungliga och naturliga en kan göra. Att föda sitt barn, hur det än sker, är något existentiellt olikt något annat och påverkar dig resten av livet. Jag vill stötta dig att äga Din förlossning! Med erfarenhet av både sjukhus och hemförlossningar vill jag erbjuda dig och en eventuell stödperson den information, verktyg och stöd ni behöver för att Du ska känna dig delaktig och sedd. Vare sig du vill känna dig empowered eller bara kunna ta dig igenom detta, Vad jag vill med mitt doulande är att bland annat fylla den lucka av kontinuitet där vården idag tyvärr ofta brister. Jag lyssnar på och stöttar dig i vilken form du än behöver för att föda ditt barn. Jag kan erbjuda stöd under graviditet, förlossning och post partum.

- Jag har stor erfarenhet av amning och har ammat länge, fritt samt tandemammat och hjälper dig gärna med stöd och råd om du känner att du behöver det. För vissa barn och mödrar lär man sig direkt, men det är inte alls ovanligt att amning är något både barn och mor ibland behöver lära sig.

- Stöd vid post partum. Det är så lätt att man glömmer bort att det kommer en till fas efter förlossningen - den få pratar om! En ny kropp, ett förändrat sinne, hormoner, omställning, sömn, toalettbesöket! I got you covored När vi skiljs åt lämnar jag dig med en PPpåse samt kan ge dig stöd på eftersamtal. Väl mött.

Hemstad Stockholm

Kommun Stockholm

Arbetar i dessa län Stockholms län

Andra sökord Stockholm söderort

Doulautbildning Trygg förlossning

Talar följande språk Engelska, Svenska

Epost Fodelsecoachen@gmail.com

Telefon 0760436281

Hemsida https://www.instagram.com/fodelsecoachen/

Instagram https://www.instagram.com/fodelsecoachen/

Twitter linneahaggren


View All Members