Malin Ahrås Karlsson

Biographical Info Jag heter Malin och bor utanför Smedjebacken i södra Dalarna. Jag har länge intresserat mig för graviditet och förlossning och när jag blev mamma 2020 insåg jag hur viktigt det är med tryggt stöd under förlossningen. 2022 utbildade jag mig till doula för att kunna vara det för andra. Eftersom jag är nybliven och erfarenhetsbyggande doula tar jag en lägre summa.

Level DOULA ( diplomerad )

Bild 770DDC71-455E-4507-B7A4-38F875DB7685.jpeg

Diplom diplom-doulautbildning-se-malin-ahras-karlsson-63591-doulautbildning.pdf

Om mig: Jag heter Malin och bor utanför Smedjebacken i södra Dalarna. Jag har länge intresserat mig för graviditet och förlossning och när jag blev mamma 2020 insåg jag hur viktigt det är med tryggt stöd under förlossningen. 2022 utbildade jag mig till doula för att kunna vara det för andra. Eftersom jag är nybliven och erfarenhetsbyggande doula tar jag en lägre summa.

- Som doula jobbar jag för att du som födande och eventuell partner ska få en så bra upplevelse som möjligt av förlossningen enligt dina/era önskemål. Vi träffas under graviditeten, jag är med under förlossningen och vi ses igen och pratar efteråt. Jag finns där på det vis du/ni behöver för stunden - emotionellt stöd, praktiskt, samtal, massage, tips m.m.

- Jag har utbildat mig till Föda utan rädsla -doula och kan ge vägledning utifrån den metoden om det önskas. Jag är även utbildad reiki-healer och reiki kan vara energigivande och avslappnade för dig som gravid och födande.

Hemstad Smedjebacken

Arbetar i dessa län Dalarnas län

Andra sökord Ludvika Falun Borlänge

Doulautbildning Föda utan rädsla Stockholm

Övriga utbildningar Reiki 1 och 2

Talar följande språk Engelska, Svenska

Epost daladoulamalin@gmail.com

Mobil 0705249903


View All Members