Marie Andersson

Biographical Info Jag heter Marie och är Aktiv Baby-doula med bas i Hässleholm, där jag även erbjuder gravidmassage. (Finns tillgänglig för doulauppdrag i hela Skåne, Blekinge och Kronoberg).

Level DIPLOMERAD DOULA ( gått Odis godkänd utbildning )

Bild Marie.jpg

Om mig: Jag heter Marie och är Aktiv Baby-doula med bas i Hässleholm, där jag även erbjuder gravidmassage. (Finns tillgänglig för doulauppdrag i hela Skåne, Blekinge och Kronoberg).

- Jag har min bakgrund inom dans och koreografi, med en enorm kärlek och respekt för kroppens under söker jag ständigt efter det ärliga, påtagliga och verkliga. Äntligen har jag hittat hem; i arbetet med graviditet och förlossning. Jag vet inget annat som är så på riktigt och så magiskt på samma gång. Fascinationen började med min egen graviditet och födelse som mamma sommaren 2019. Jag jobbar nu för att ge fler en trygg och stärkande start på föräldraskapet.

- Vad gör dig trygg? Hur kan jag stödja din process? Vad vill du veta mer om för att kunna fatta informerade val? Du är kompetent och kan föda ditt barn. Du har kraften och lyssnar du inåt har du även svar på alla dina funderingar. Jag finns här för att stödja, ställa frågor, massera, informera, smärtlindra, medla med ev personal och viktigast av allt; lyssna och finnas till för dig/er.

Hemstad Hässleholm

Arbetar i dessa län Blekinges län, Kronobergs län, Skånes län

Andra sökord Skåne, Kristianstad, Höör, Lund, Hälsingborg, Växjö, Malmö

Doulautbildning Aktiv Baby Doula Skåne

Övriga utbildningar Professionell dansare, utbildad i Köpenhamn vid Dansk Scenekunsk Skole (2013) Gravidmassage (2020), med Hannah Lind från Nordlys Center, arrangerat av Din Gravidcoach. Normkritik, Malmö Folkhögskola (2020) Akupressur för Birthworksers (2021)

Talar följande språk Engelska, Danska, Svenska

Epost marie@odlaliv.se

Mobil 0730335307

Hemsida odlaliv.se

Facebook https://www.facebook.com/OdlaLiv

Instagram odla_liv


View All Members