Doula Morlin Schubert

Biographical Info Min drivkraft är kvinnors rättigheter och jag vill bidra till att fler kan föda tryggt och med ett gott stöd. Vi föder bara barn någon eller några gånger i våra liv, och det är en av livets viktigaste och mest omvälvande upplevelser. Alla har rätt till en positiv förlossningsupplevelse och där kan jag stötta innan födseln med information, under födseln med fysiskt och emotionellt stöd samt olika “tricks of the trade” och efter födseln med stöd, information och praktisk hjälp. Jag kan även fota din födsel.

Level DOULA ( diplomerad ), DOULA ( certifierad ODIS ), ODIS-certifierad Doula ( gjort prov och blivit godkänd av styrelsen )

Är även ODIS certifierad doula Ja ( gjort prov och blivit godkänd av styrelsen )

Bild IMG_0799 - Copy.JPG

Bild IMG_4080 - Copy.jpg

Diplom Diplom Doula diplom-doulautbildning-se-morlin-schubert-22510-doulautbildning.pdf

Om mig: Min drivkraft är kvinnors rättigheter och jag vill bidra till att fler kan föda tryggt och med ett gott stöd. Vi föder bara barn någon eller några gånger i våra liv, och det är en av livets viktigaste och mest omvälvande upplevelser. Alla har rätt till en positiv förlossningsupplevelse och där kan jag stötta innan födseln med information, under födseln med fysiskt och emotionellt stöd samt olika “tricks of the trade” och efter födseln med stöd, information och praktisk hjälp. Jag kan även fota din födsel.

- Själv har jag två barn födda 2017 och 2020 och bor numera i fina Eskilstuna där vi njuter av att ha naturen runt knuten och livet på cykelavstånd. Som doula är min uppgift att stötta dig igenom förlossningen och ge dig och din partner/ stödperson trygghet. Jag är utbildad via Föda utan rädsla och arbetar enligt deras metod som lägger fokus på att minska rädsla och stress med hjälp av andning, avslappning, mörk röst och tankens kraft. När du är trygg kan du hantera värkarna på ett helt annat sätt och förlossningsprocessen blir smidigare. Jag är även aktiv-baby-instruktör, vilket gör att jag kan hjälpa redan under graviditeten att skapa balans i bäckenet, samt använda några tekniker under förlossningen för att underlätta bebisens rotation genom bäckenet.

- Jag tror på att kvinnokroppen är skapt för att föda om den får rätt förutsättningar och jag gör allt jag kan för att hjälpa dig att skapa dessa förutsättningar. Du väljer vad som är viktigt för dig och hur du vill föda, och jag stöttar dig i dina val.

Hemstad Eskilstuna

Arbetar i dessa län Stockholms län, Södermanlands län, Västmanlands län, Örebro län

Andra sökord Eskilstuna, Katrineholm, Västerås, Södertälje, Nyköping, Örebro

Doulautbildning Föda utan rädsla Sthlm

Övriga utbildningar Aktiv baby / Spinning babies

Talar följande språk Engelska, Tyska, Svenska

Epost morlin@doulagruppen.se

Telefon +46739493847

Hemsida https://doulagruppen.se

Facebook Doulagruppen - Trygg förlossning

Instagram @doulagruppen


View All Members

Betalning

Uppdatera betalningsuppgifter