Mathilda Fransson

Biographical Info Hej och välkommen hit till mig! Först och främst vill jag säga GRATTIS till dig och ditt barn eller kanske att du tagit beslut om att bli gravid. Grattis! Oavsett om du varit gravid tidigare eller om det är första gången är det ett fantastiskt äventyr som stundar för alla inblandade.

Level DOULA ( diplomerad )

Bild IMG_20220902_114757_073.jpg

Diplom 20220403_170802.jpg

Om mig: Hej och välkommen hit till mig! Först och främst vill jag säga GRATTIS till dig och ditt barn eller kanske att du tagit beslut om att bli gravid. Grattis! Oavsett om du varit gravid tidigare eller om det är första gången är det ett fantastiskt äventyr som stundar för alla inblandade.

- Jag heter Mathilda och brinner för allt som har med kvinnor, graviditet, bebisar och förlossning att göra. Själva doulandet väcktes till liv i mig när jag under mina egna förlossningar förstod hur avgörande just stödet varit för mig (och min partner) för att få en positiv förlossningsupplevelse. Att få vara en del i att finnas där för dig/er under en av livets viktigaste stunder är ett privilegium som jag har stor respekt för.

- Ingen förlossning är den andra lik och jag vill genom min kunskap hjälpa er att få er helt unika upplevelse med allt vad det innebär.

Hemstad Nossebro

Arbetar i dessa län Västra Götalands län

Andra sökord Alingsås, Borås, Trollhättan, Vara, Uddevalla, Skövde, Nossebro, Grästorp, Sollebrunn, Lidköping

Doulautbildning Förlossningsgruppen Göteborg

Övriga utbildningar Öron och Kroppsakupressur for birthworkers- FörlossningsGruppen vt 2022

Talar följande språk Svenska

Epost mumdoula.1@gmail.com

Instagram mumdoula


View All Members