Doula Emmelie Aronstedt

Biographical Info Jag är storasyster till 5 härliga personer som jag fått följa under uppväxten. Jag är gift med min bästa vän från högstadiet, vi har varit ihop sedan vi var 15 år och gifte oss 2018. Till vardags jobbar jag i färgaffär och älskar människor, kreativa lösningar och kyrkan som jag spenderar mycket tid i. I kyrkan träffade jag barnmorskan Johanna Sedeborn som är en av mina förebilder, jag är så tacksam för henne och hennes goa familj.

Level DOULA ( diplomerad )

Bild IMG_1122.JPG

Diplom diplom-emmelie.jpg

Om mig: Jag är storasyster till 5 härliga personer som jag fått följa under uppväxten. Jag är gift med min bästa vän från högstadiet, vi har varit ihop sedan vi var 15 år och gifte oss 2018. Till vardags jobbar jag i färgaffär och älskar människor, kreativa lösningar och kyrkan som jag spenderar mycket tid i. I kyrkan träffade jag barnmorskan Johanna Sedeborn som är en av mina förebilder, jag är så tacksam för henne och hennes goa familj.

- 2020 så arrangerade hon och några eldsjälar konferensen ‘Framtidens kvinnohälsa’ där jag blev inhyrd som tekniker. Det blev startskottet, sedan 27 jan 2020 så har jag börjat följa barnmorskor, doulor och andra experter på området. Jag blev så galet fascinerad av kvinnokroppen och även om jag inte vågade gissa att jag skulle bli en bra mamma så började jag se fram emot att få föda!

- Oavsett var eller hur ni vill föda så vet jag att det går att ha fysiologiska trygga födslar som är modiga och starka och som bygger upp blivande föräldrar. I min roll som doula så kommer jag att göra allt jag kan för att skydda er förlossningsupplevelse och bistå med verktyg och stöd för att ni som familj & team ska kunna få en trygg förlossning.

Hemstad Göteborg

Arbetar i dessa län Västra Götalands län

Andra sökord Partille, Mölndal, Lerum, Gråbo, Kungälv, Kungsbacka

Doulautbildning Förlossningsgruppen Gbg

Talar följande språk Engelska, Svenska

Epost oledouladoff@gmail.com

Telefon 0707924906

Mobil 0707924906


View All Members

Betalning

Uppdatera betalningsuppgifter