Doula Olga Christensen

Biographical Info Jag är certifierad Doula, bära-barnrådgivare / bärcoach, amningsrådgivare och amningskursledare och BirthYoga Instruktör. Samt jag driver också en sjalotek. Jag har en stark tilltro till kvinnans egen förmåga att föda. Jag vill hjälpa mamman och pappan/partner att skapa den bästa möjliga positiva förlossningsupplevelse, som Ni föräldrar kan minas med glädje.

Level ODIS-certifierad Doula ( gjort prov och blivit godkänd av styrelsen )

Är även ODIS certifierad doula Ja ( gjort prov och blivit godkänd av styrelsen )

Bild PhotoGrid_1431026507976.jpg

Om mig: Jag är certifierad Doula, bära-barnrådgivare / bärcoach, amningsrådgivare och amningskursledare och BirthYoga Instruktör. Samt jag driver också en sjalotek. Jag har en stark tilltro till kvinnans egen förmåga att föda. Jag vill hjälpa mamman och pappan/partner att skapa den bästa möjliga positiva förlossningsupplevelse, som Ni föräldrar kan minas med glädje.

- Som en aktiv mamma, kombinerar jag mammarollen med yrkeslivet och finner glädje i de små sakerna i vardagen. Efter att ha fått mitt första barn upptäckte jag att vara mamma är min stora uppgift och passion i livet. Passionen blev en drivkraft och jag utbildade mig för att kunna hjälpa blivande och nyblivna föräldrar.

- Jag älskar hästar, fantasi, tystnadens musik och tacksamhetens kraft. Jag brinner för att sprida kunskapen, ge stöd och förmedla magisk närhet från första stunden. Jag kan hjälpa er på svenska, engelska och polska. Varmt välkommen att kontakta mig.

Hemstad Malmö

Arbetar i dessa län Skånes län

Andra sökord Vellinge, Lund

Doulautbildning Familjestunden Skåne

Övriga utbildningar - Bära-barnrådgivare / Bärcoach - Polish Babywearing Academy 2013 - Amningsrådgivare och Amningskurs ledare - Amningshjälpen 2015 - Doula - ODIS / Familjestunden 2016 - BirthYoga Instruktör - Baby Health 2018

Talar följande språk Engelska, Polska, Svenska

Epost info@millame.se

Telefon 0708769455

Mobil 0708769455

Hemsida

Home SV

Facebook https://www.facebook.com/MillameSweden

Instagram https://www.instagram.com/millame_gallery/

Twitter


View All Members

Betalning

Uppdatera betalningsuppgifter