Cilla Borg

Biographical Info "I am here for you all the way!" Grattis blivande föräldrar! Hormoner och känslor spritter överallt, allt är nytt, spännande och läskigt. Jag finns vid eran sida hela vägen, från graviditeten, förberedelserna inför förlossningen, under hela födelseförloppet till det som kommer efter och första tiden med bebisen. Önskar Er en trygg, trevlig och positiv upplevelse av graviditeten och förlossningen som är möjligt utifrån just era förutsättningar. Tillsammans är det möjligt! Vi anpassar födelsen efter just era önskemål! Vad önskar just ni er? Jag hjälper er gärna att lista ut vad ni önskar genom att informera om vilka val som är möjliga.

Level DIPLOMERAD DOULA ( gått Odis godkänd utbildning )

Styrelsemedlem Suppleant

Bild cropped-1568693368_43991ad5-904b-41a6-9221-d995405021c0.jpeg

Bild 1621786808_caa36e34-8fb5-4909-8264-b1ce3d376fe5.jpeg

Diplom 1621786808_17ad6d8d-81b4-4afc-944d-2131c66d7c7d.jpeg

Om mig: "I am here for you all the way!" Grattis blivande föräldrar! Hormoner och känslor spritter överallt, allt är nytt, spännande och läskigt. Jag finns vid eran sida hela vägen, från graviditeten, förberedelserna inför förlossningen, under hela födelseförloppet till det som kommer efter och första tiden med bebisen. Önskar Er en trygg, trevlig och positiv upplevelse av graviditeten och förlossningen som är möjligt utifrån just era förutsättningar. Tillsammans är det möjligt! Vi anpassar födelsen efter just era önskemål! Vad önskar just ni er? Jag hjälper er gärna att lista ut vad ni önskar genom att informera om vilka val som är möjliga.

- Till "vardags" är jag civilekonom med inriktning redovisning/controlling, men jag är så mycket mer än bara en kontorsråtta. 😉 Gick doulautbildningen Aktiv Baby hösten 2018, därefter instruktörsutbildning i Aktiv Baby, samt akupressur för graviditet. Har erfarenheter av flertalet förlossningar och även två egna förlossningar. Mina vänner och föräldrarna från mina födelser har jag alltid fått responsen av att jag är lugn och trygg, samt att jag kan dela med mig av det när jag stöttar och hjälper under en pressad situation.

- Som det brukar vara har man alltid ett kostnadsfritt möte (utan förpliktelser) tillsammans med de blivande föräldrarna och Doulan. Är du ensamstående är du så klart speciellt EXTRA välkommen att kontakta mig för stöd! Kontakta mig, så tar vi en fika och ser vart det leder! Jag kan ta akutuppdrag. Det innebär att jag kan dyka upp med kort varsel utan jourtid i mån av tid. Välkommen att ringa eller maila mig för mer information!

Hemstad Örkelljunga

Arbetar i dessa län Blekinges län, Hallands län, Jönköpings län, Kronobergs län, Skånes län

Andra sökord Helsingborg, Landskrona, Lund, Ystad, Eslöv, Höör, Hörby, Kristianstad, Halmstad, Ljungby, Jönköping, Markaryd

Doulautbildning Familjestunden Skåne, Aktiv Baby Doula Skåne

Övriga utbildningar Aktiv Baby Instruktör, Akupressur för gravida

Talar följande språk Engelska, Svenska

Epost mydoulacilla@gmail.com

Telefon 0707-966006

Mobil 0707-966006

Hemsida Mydoulacilla.com

Facebook https://m.facebook.com/mydoulacilla/

Instagram MyDoulaCilla


View All Members