Sandra Liestad

Biographical Info Hej! Mitt mål som doula är att stötta er på det sätt NI vill. Stöd kan se ut och ges på många olika sätt. Ett doulauppdrag formas alltid till något personligt då alla människor är så pass olika och det är en av de finaste delarna av doulastöd; relationen som växer fram.

Level DOULA ( certifierad ODIS )

Är även ODIS certifierad doula Ja ( gjort prov och blivit godkänd av styrelsen )

Styrelsemedlem Suppleant

Bild Sandra Liestad.jpeg

Om mig: Hej! Mitt mål som doula är att stötta er på det sätt NI vill. Stöd kan se ut och ges på många olika sätt. Ett doulauppdrag formas alltid till något personligt då alla människor är så pass olika och det är en av de finaste delarna av doulastöd; relationen som växer fram.

- Det som är viktigt för mig är att ni känner er stöttade och sedda där ni befinner er. Jag erbjuder att stötta er känslomässigt, fysiskt och praktiskt innan, under och efter förlossning. Jag vill bekräfta att det inte finns några rätt sätt att föda på. Det spelar ingen roll om du vill föda med medicinsk smärtlindring eller utan, på förlossningsavdelning, planerad kejsarfödsel eller hemma. Det viktigaste är vad DU/NI vill och önskar.

- Min önskan till ALLA väntande föräldrar är en positiv förlossningsupplevelse då det påverkar så mycket för tiden efter och starten på ens föräldraskap även för en själv som människa och person. Välkommen att kontakta mig om ni tror att jag skulle kunna vara en passande doula för er!

Hemstad Nykvarn

Kommun Nykvarn

Arbetar i dessa län Stockholms län, Södermanlands län, Uppsalas län

Andra sökord Mälardalen, Västerås, Örebro, Eskilstuna, Enköping, Uppsala, Södertälje, Nykvarn

Doulautbildning Din gravidcoach - gäller utbildningar senast genomförda under 2020

Övriga utbildningar Ägare av Födande kraft AB, Födan utan rädsla instruktör, Aktiv baby instruktör, Diplomerad mindfulness instruktör, Certifierad inkapslingsspecialist

Talar följande språk Svenska

Epost sandra@fodandekraft.se

Mobil 0735120652

Hemsida http://www.fodandekraft.se

Facebook fodandekraft

Instagram fodandekraft


View All Members