Sarah Dean

Biographical Info Det absolut största i mitt liv är min roll som mamma till tre fantastiska ungar och två bonusbarn. Efter mina egna förlossningar fick jag insikten i hur en kropp och ett sinne behöver en god förberedelse samt ett tryggt stöd för att optimera chansen till att föda i lugn och styrka.

Level DIPLOMERAD DOULA ( gått Odis godkänd utbildning )

Bild AE87E91C-82B0-419F-B7FA-7CFC3ACF58B7.jpg

Diplom IMG_8110.jpeg

Om mig: Det absolut största i mitt liv är min roll som mamma till tre fantastiska ungar och två bonusbarn. Efter mina egna förlossningar fick jag insikten i hur en kropp och ett sinne behöver en god förberedelse samt ett tryggt stöd för att optimera chansen till att föda i lugn och styrka.

- Jag är utbildad doula sedan hösten 2020. Mina största styrkor är att jag är lugn, inkännande och lyhörd. Jag är även utbildad inom psykiatri och har stor erfarenhet av att stötta personer i utmanande situationer. Att få vara ett stöd under den magiska transformation som en förlossning faktiskt innebär är en stor gåva. Jag önskar bidra till att skydda din förlossningsupplevelse och finnas som ett stöd för både dig och din eventuella partner. Jag använder mig utav röstens kraft, avslappningstekniker, akupressur samt min intuitiva förmåga att förstå vad just du behöver.

- Jag arbetar också i team med Uppsala doulastöd. Du kan hitta mig på instagram: d.doulan (mitt personliga konto) och i doula-team på: uppsaladoulastod

Hemstad Uppsala

Arbetar i dessa län Stockholms län, Uppsalas län

Andra sökord Knivsta, Stockholm

Doulautbildning Förlossningsgruppen Göteborg

Talar följande språk Engelska, Svenska

Epost sarah.dean@hotmail.se

Mobil 0707879304

Hemsida https://www.uppsaladoulastod.se

Facebook https://www.facebook.com/uppsaladoulastod

Instagram @d.doulan @uppsaladoulastod


View All Members