Doula Sara Ingvarsson

Biographical Info Vill ni som jag att förlossningen skall vara en positiv och varm upplevelse som ni bär med er i era hjärtan för resten livet? Då tror jag att vi kommer att få ett fantastiskt teamwork. Sara Ingvarsson heter jag och jag tror att genom att använda en doula, förlossningscoach, får ni chansen att få verka i nuet utan att behöva tänka på omgivningen genom att ni har med er en person som känner er och som vet vad ni önskar. Med mig får ni en levnadsglad, intuitiv och positiv doula som är nyfiken på att lära känna er och på så sätt hittar de styrkor och glädjeämnen som vi använder för att skapa ett flöde av oxytocin "må bra-hormonet". Jag vet att genom trygghet och tro skapas de bästa förutsättningarna för er att möta ert barn för första gången.

Level DOULA ( certifierad ODIS ), ODIS-certifierad Doula ( gjort prov och blivit godkänd av styrelsen )

Är även ODIS certifierad doula Ja ( gjort prov och blivit godkänd av styrelsen )

Styrelsemedlem Ledamot

Bild cropped-1559300845_ssssss.png

Bild 82594238_10156611218317111_739571141915443200_n.jpg

Bild e7258ee3-7a6d-411a-9517-c78135467a88.JPG

Om mig: Vill ni som jag att förlossningen skall vara en positiv och varm upplevelse som ni bär med er i era hjärtan för resten livet? Då tror jag att vi kommer att få ett fantastiskt teamwork. Sara Ingvarsson heter jag och jag tror att genom att använda en doula, förlossningscoach, får ni chansen att få verka i nuet utan att behöva tänka på omgivningen genom att ni har med er en person som känner er och som vet vad ni önskar. Med mig får ni en levnadsglad, intuitiv och positiv doula som är nyfiken på att lära känna er och på så sätt hittar de styrkor och glädjeämnen som vi använder för att skapa ett flöde av oxytocin "må bra-hormonet". Jag vet att genom trygghet och tro skapas de bästa förutsättningarna för er att möta ert barn för första gången.

- 2012 födde jag mitt första barn och 2015 kom nummer två. Samma år, 2015, utbildade jag mig till doula via förlossningsgruppens och har sedan dess haft äran att närvara vid ett antal födslar, med ensamstående, med par och genom duo-dolandet, dvs två doulor som tar hand om dig. Önskar ni ha med en doula på er förlossning, eller är nyfiken o vad det innebär, träffar jag er gärna för ett förutsättningslöst möte. Önskar ni att på bästa sätt förbereda er inför förlossningen erbjuder jag även förberedande förlossningssamtal.

- Jag är verksam i Göteborg, Borås och Varbergs med omnejd, ODIS-certifierad, utbildad Aktiv Baby-instruktör samt Rebozzo. Jag är även utbildad inom NADA Öron- och Kroppsakupressur. Jag hoppas jag får äran att vara med och stötta samt guida dig/er under din/er förlossning!

Hemstad Göteborg, Mölnlycke

Arbetar i dessa län Hallands län, Västra Götalands län

Andra sökord Borås, Kungsbacka, Varberg, Allingsås, Mölndal

Doulautbildning Förlossningsgruppen Gbg

Övriga utbildningar Aktiv Baby & rebozo Nada Öron- och Kroppsakupressur

Talar följande språk Engelska, Svenska

Epost sara@gbgdoula.se

Mobil 0706378939

Hemsida http://www.forlossningsgruppen.se

Instagram gbgdoula


View All Members

Betalning

Uppdatera betalningsuppgifter