SaraMoa Hallner

Biographical Info Hej! Jag heter SaraMoa och har fått äran att föda en underbar son på idag 8 år. Jag är utbildad waldorflärare, under utbildning för Justisse collage i Canada (på distans) för att kunna jobba med fertilitetsförståelse och reproduktionshälsa. Drömmen om att bli doula blev äntligen besannad i våras när jag gick den kombinerade doula- och aktiv baby utbildningen för fantastiska Xana de Silva och Lina Nilsen. Jag har under sommaren och hösten fått gåvan att närvara på två vänners förlossningar. Och vilken gåva sen!

Level DOULA ( diplomerad )

Bild profilbild.jpg

Bild bild Philippa.jpg

Bild diplom aktiv baby.jpg

Diplom diplom doula.jpg

Om mig: Hej! Jag heter SaraMoa och har fått äran att föda en underbar son på idag 8 år. Jag är utbildad waldorflärare, under utbildning för Justisse collage i Canada (på distans) för att kunna jobba med fertilitetsförståelse och reproduktionshälsa. Drömmen om att bli doula blev äntligen besannad i våras när jag gick den kombinerade doula- och aktiv baby utbildningen för fantastiska Xana de Silva och Lina Nilsen. Jag har under sommaren och hösten fått gåvan att närvara på två vänners förlossningar. Och vilken gåva sen!

- Jag erbjuder församtal och förlossningsförberedelse-samtal, även inkluderat instruering av aktiv baby-övningar vid önskemål och behov för optimering av babyns position och kroppsförberedande inför förlossning (svenska varianten av spinning baby). Jag är precis det stöd just du/ ni önskar er under hela förlossningen! Hela tiden närvarande och stöttande; fysiskt, psykiskt, emotionellt och andligt. Eller om ni hellre vill; finnas i bakgrunden och serva och först kliva fram när ni uttrycker önskan om det. Det är ni som bestämmer kring er förlossning! Jag finns även där efter förlossningen med eftersamtal om förlossningsupplevelsen och vägleder kring ex. amning och den fösta tiden med baby.

- Som nyutbildad och erfarenhetsbyggande doula är jag ett billigare alternativ. Vi kommer tillsammans fram till en summa som fungerar för oss. Om ni är nyfikna, hör gärna av er så ni får känna på om jag är det rätta stödet för er!

Hemstad Uddebo

Arbetar i dessa län Hallands län, Jönköpings län, Västra Götalands län

Andra sökord Västra Götaland, Borås, Tranemo, Svenljunga, Gislaved, Ulricehamn

Doulautbildning Familjestunden Skåne, Aktiv Baby Doula Skåne

Övriga utbildningar Waldorflärare Holistisk reproduktionshälsa Naturens medicin -Biskops-Arnös folkhögskola

Talar följande språk Engelska, Norska, Svenska

Epost saramoahallner@hotmail.com

Telefon 0704273107

Hemsida dinfertilitet.se

Facebook Din fertilitet

Instagram dinfertilitet.se


View All Members