Doula Sara Pålsson

Biographical Info Jag önskar kunna stötta den gravida/paret under deras resa som gravida och deras första tid som föräldrar. Jag önskar att alla ska få ta egna informativa val. Jag vill bistå med kunskap och information så att den gravida/paret känner sig trygg med sina val under graviditet, förlossning och postpartum. Mitt mål är att skapa ett lugn och en trygghet med känsla av kärlek och en tro på sig själv, ens partner och paret tillsammans. Hos mig kan du få ett helkoncept med stöttning under graviditet, förlossningen, postpartum. Samt olika typer av utbildningar som rör er och ert barn från tidig graviditet till postpartumtiden. Har du förlossningsrädsla eller upplevt en traumatisk förlossning kan du som gravid och/eller som partner även få stöd då jag utöver doulandet arbetar med relationell psykoterapi inriktat mot trauman/PTSD. Jag har efter 2023 års avslut haft 17 doulauppdrag.

Level DOULA ( diplomerad ), Odis-certifierad förlossningspedagog ( gjort prov och blivit godkänd av styrelsen )

Är även ODIS certifierad doula Ja ( gjort prov och blivit godkänd av styrelsen )

Är även utbildad förlossningspedagog Ja

Bild sara.jpeg

Diplom IMG_7441.jpeg

Om mig: Jag önskar kunna stötta den gravida/paret under deras resa som gravida och deras första tid som föräldrar. Jag önskar att alla ska få ta egna informativa val. Jag vill bistå med kunskap och information så att den gravida/paret känner sig trygg med sina val under graviditet, förlossning och postpartum. Mitt mål är att skapa ett lugn och en trygghet med känsla av kärlek och en tro på sig själv, ens partner och paret tillsammans. Hos mig kan du få ett helkoncept med stöttning under graviditet, förlossningen, postpartum. Samt olika typer av utbildningar som rör er och ert barn från tidig graviditet till postpartumtiden. Har du förlossningsrädsla eller upplevt en traumatisk förlossning kan du som gravid och/eller som partner även få stöd då jag utöver doulandet arbetar med relationell psykoterapi inriktat mot trauman/PTSD. Jag har efter 2023 års avslut haft 17 doulauppdrag.

Hemstad Norrköping

Arbetar i dessa län Stockholms län, Södermanlands län, Västmanlands län, Östergötlands län

Andra sökord Linköping, Söderköping, Norrköping, Finnspång, Eskilstuna, Nyköping, Katrineholm, Jönköping, Motala, Västerås, södertälje

Doulautbildning Trygg förlossning

Övriga utbildningar Aktiv baby instruktör, Utbildad inom Rebozo, NADA öron- och kropps akupressur, Föräldrastödjare inom babypottning/EC, Bärabarn coach, Hjälpmamma via Amningshjälpen, Socionom med steg 1 utbildning, KBT/relationell psykoterapi, Utbildning i krishanteringen, Genomfört årsprogram för dearmorering och wombhealing.

Talar följande språk Engelska, Svenska

Epost Familjehjartat@gmail.com

Telefon 0703839108

Hemsida http://familjehjartat.se/

Facebook Familjehjärtat & Sjalotek

Instagram Familjehjartat


View All Members

Betalning

Uppdatera betalningsuppgifter