Sofia Bringhed Rosendahl

Biographical Info ** För tillfället tar vi inga uppdrag eftersom Fanny själv ska bli mamma i sommar! ** Vi hoppas på att kunna doula igen lite längre framåt i tiden men för ett par månader (från maj 2022 och framåt) tar vi paus i doulandet. Lycka till i sökande efter stöd, det finns mängder med underbara doulor att välja mellan! Jag heter Sofia och jag tar uppdrag tillsammans med min fina doulakollega Fanny Saintyves vars profil ni kan hitta här på doula.nu. Vi kallar oss Föda Med Kärlek och doular framförallt här i Göteborg med omnejd. När jag inte doular jobbar jag på Volvo Cars med formbestämning. På fritiden spenderar vi mycket tid i vår stuga i Dalsland där jag fixar i trädgården och umgås med mina två barn, min man och vår katt.

Level DIPLOMERAD DOULA ( gått Odis godkänd utbildning )

Bild bringhed.jpg

Bild 20200307_105031.jpg

Om mig: ** För tillfället tar vi inga uppdrag eftersom Fanny själv ska bli mamma i sommar! ** Vi hoppas på att kunna doula igen lite längre framåt i tiden men för ett par månader (från maj 2022 och framåt) tar vi paus i doulandet. Lycka till i sökande efter stöd, det finns mängder med underbara doulor att välja mellan! Jag heter Sofia och jag tar uppdrag tillsammans med min fina doulakollega Fanny Saintyves vars profil ni kan hitta här på doula.nu. Vi kallar oss Föda Med Kärlek och doular framförallt här i Göteborg med omnejd. När jag inte doular jobbar jag på Volvo Cars med formbestämning. På fritiden spenderar vi mycket tid i vår stuga i Dalsland där jag fixar i trädgården och umgås med mina två barn, min man och vår katt.

- Som din/er doula finns vi med genom den sista delen av graviditeten, förlossningen och är tillgängliga under den första omvälvande tiden med det nyfödda barnet. Vi finns där som en trygghet under hela förlossningen och ger verktyg för smärthantering, avslappning, andning och hjälper till att hitta vägar till en positiv förlossningsupplevelse. Vår filosofi grundar sig bland annat i Susanna Helis fyra verktyg och de nio stegen. Vi fokuserar på att "skydda upplevelsen" och ge er stöd i beslut. Om du/ni önskar hjälper jag gärna till med fotografering, så länge det inte inkräktar på våra andra uppgifter som doula.

- Efteråt, om behov finns, kan vi ge stöd i amningsstart och tidig omvårdnad – vilket särskilt för dig som är ensamstående kan vara en skön och viktig avlastning. En tid efteråt träffas vi igen för att tala om hur förlossningen blev och lyfta tankar och funderingar. Tveka inte att höra av dig/er för ett kort och kostnadsfritt första möte för att se om vi passar för varandra! Kontakta oss på mail eller Facebook så hittar vi ett datum för en första träff! Ser fram emot att höra av er! Sofia Bringhed Rosendahl

Hemstad Göteborg

Arbetar i dessa län Västra Götalands län

Andra sökord Håverud Mellerud

Doulautbildning Förlossningsgruppen Göteborg

Talar följande språk Engelska, Svenska

Epost fodamedkarlek@gmail.com

Mobil 0702-203738

Facebook https://www.facebook.com/fodamedkarlek/


View All Members