Sofie Galvin

Biographical Info Det var när jag födde mitt första barn (i New York) med stöd av doula som jag började drömma om att själv en dag bli doula. Men det dröjde tills för ett par år sedan då barnen blivit tonåringar som jag tog tag i drömmen och gjorde den till verklighet. Hela mitt liv har jag jobbat med kroppen, min egen och andras, då jag är utbildad dansare och Pilatesinstruktör. Jag vet vad kroppen kan åstadkomma, det gäller bara att våga och tro (och så lite teknik förstås). Alla doula uppdrag ser olika ut, innehållet baseras på vad du som födande önskar och behöver, sen fyller jag på med min erfarenhet och kunskap. En av de bästa sakerna med av att föda med stöd av doula, som jag upplevde själv, var att jag kunde släppa taget om alla andras välbefinnande, gå in i mig själv och hela samtidigt veta att det fanns någon vid min sida. Det var som en stark och kärleksfull cirkel omkring mig, bildad av min partner, doula och barnmorska.

Level DOULA ( diplomerad )

Bild 1616081522_3140951a-1e59-48a7-810f-3e196bb42e60.jpeg

Diplom diplom.jpg

Om mig: Det var när jag födde mitt första barn (i New York) med stöd av doula som jag började drömma om att själv en dag bli doula. Men det dröjde tills för ett par år sedan då barnen blivit tonåringar som jag tog tag i drömmen och gjorde den till verklighet. Hela mitt liv har jag jobbat med kroppen, min egen och andras, då jag är utbildad dansare och Pilatesinstruktör. Jag vet vad kroppen kan åstadkomma, det gäller bara att våga och tro (och så lite teknik förstås). Alla doula uppdrag ser olika ut, innehållet baseras på vad du som födande önskar och behöver, sen fyller jag på med min erfarenhet och kunskap. En av de bästa sakerna med av att föda med stöd av doula, som jag upplevde själv, var att jag kunde släppa taget om alla andras välbefinnande, gå in i mig själv och hela samtidigt veta att det fanns någon vid min sida. Det var som en stark och kärleksfull cirkel omkring mig, bildad av min partner, doula och barnmorska.

Hemstad Stockholm

Kommun Stockholm

Arbetar i dessa län Stockholms län

Doulautbildning Föda utan rädsla Stockholm

Övriga utbildningar Aktiv Baby Instruktör. STOTT Pilates, all levels including injuries and special populations. Pink Ribbon Program, post-operative workout enhancing recovery. Prenatal Yoga Instructor. Bachelors degree in dance and performance, teaching dance.

Talar följande språk Engelska, Svenska

Epost sofie.galvin@yahoo.com

Telefon 0721975520


View All Members