Tara Aldén-Joyce

Biographical Info Första gången jag var med på en födsel var under en utlandspraktik i Tanzania på sjuksköterskeprogrammet, då en kvinna födde fram sitt åttonde barn och jag var så imponerad av kraften i födandet! Jag har länge varit intresserad av fertilitet och födande, och brinner för kvinnohälsa i största allmänhet. Därför utbildade jag mig till doula!

Level DOULA ( diplomerad )

Bild 20230312_151431.jpg

Diplom diplom-doulautbildning-se-tara-alden-joyce-17811-doulautbildning.jpg

Om mig: Första gången jag var med på en födsel var under en utlandspraktik i Tanzania på sjuksköterskeprogrammet, då en kvinna födde fram sitt åttonde barn och jag var så imponerad av kraften i födandet! Jag har länge varit intresserad av fertilitet och födande, och brinner för kvinnohälsa i största allmänhet. Därför utbildade jag mig till doula!

- Som person är jag lugn och lyhörd och jag vill stötta dig på det sätt som passar dig, om du behöver uppmuntrande ord eller tyst närvaro. För mig är det viktigt att du får föda på dina villkor och enligt dina önskemål. Mitt mål som doula är att du ska känna dig trygg och få en bra förlossningsupplevelse. Jag använder mig av de fyra verktygen inom Föda utan rädsla metoden; andning, avspänning, rösten samt tankens kraft.

- Jag jobbar som sjuksköterska med mål att en dag bli barnmorska! Som doula har jag inget medicinskt ansvar men jag delar gärna med mig av mina kunskaper kring födande. Under mitt sista år på sjuksköterskeprogrammet jobbade jag som undersköterska på förlossningen och bistod vid många födslar. Jag har själv ännu inte fött några barn men ser väldigt mycket fram emot att uppleva det någon dag! *I´m bilingual, having grown up in England so I also offer doula services in English, contact me for more information!*

Hemstad Norrköping

Arbetar i dessa län Östergötlands län

Andra sökord Norrköping, Linköping

Doulautbildning Föda utan rädsla Stockholm

Övriga utbildningar Yogalärarutbildning 200h, Bowen therapy practitioner

Talar följande språk Engelska, Svenska

Epost taraaj@hotmail.com

Mobil 0769497601


View All Members