Doula Xana De Silva

Biographical Info Jag har en passion för familjer! Mitt mål är att barn ska få den bästa möjliga starten i livet och att föräldrar ska ha stöd och kunskap för att kunna njuta av den spännande resa som föräldraskapet innebär. Vid en förlossning föds inte endast ett barn utan även en, två eller fler föräldrar. Som doula stödjer jag Er för att Ni ska få föda på Era villkor och enligt Era önskemål. Därmed blir Ni ”empowered” och får en positiv förlossningsupplevelse. Jag hjälper till med amningen, så att det blir trivsamt från första stunden. Uppstår problem så hjälper jag Er att lösa dessa. Min son föddes 2001, vid en hemmafödsel. Jag doular sedan 2005, både vid hem- och sjukhusfödslar.

Level DOULA ( diplomerad ), Odis-certifierad förlossningspedagog ( gjort prov och blivit godkänd av styrelsen ), ODIS-certifierad Doula ( gjort prov och blivit godkänd av styrelsen )

Är även ODIS certifierad doula Ja ( gjort prov och blivit godkänd av styrelsen )

Är även utbildad förlossningspedagog Ja

Bild 1554902193_img_8007.png

Om mig: Jag har en passion för familjer! Mitt mål är att barn ska få den bästa möjliga starten i livet och att föräldrar ska ha stöd och kunskap för att kunna njuta av den spännande resa som föräldraskapet innebär. Vid en förlossning föds inte endast ett barn utan även en, två eller fler föräldrar. Som doula stödjer jag Er för att Ni ska få föda på Era villkor och enligt Era önskemål. Därmed blir Ni ”empowered” och får en positiv förlossningsupplevelse. Jag hjälper till med amningen, så att det blir trivsamt från första stunden. Uppstår problem så hjälper jag Er att lösa dessa. Min son föddes 2001, vid en hemmafödsel. Jag doular sedan 2005, både vid hem- och sjukhusfödslar.

- Jag erbjuder förberedande samtal/kurs även för Er som inte vill föda med doula. Jag är även postpartum doula, dvs att jag har samtal med Er om födseln, ger amningsråd, tips om barnskötsel och hjälper till med babyn och praktiska saker i Ert hem. Jag erbjuder "closing ceremony" med rebozo. Jag har startat "Doula med mentor" vilket innebär att en erfaren doula (jag) och en nyutbildad doula arbetar tillsammans. Båda kommer till samtalen under graviditeten och även samtalet efter förlossningen. Det är den nya doulan som har jour och som kommer till förlossningen. Den nya doulan/föräldrarna kan alltid ringa mig under pågående förlossning för att få stöd & råd.

- I’m a birth and postpartum doula, breastfeeding consultant, childbirth educator, parent educator and yoga teacher. I also offer acupuncture treatments. I've lived, worked and studied in Australia for 5 years and speak English very well. Ich bin Doula, Stillberaterin, yoga Lehrerin, Erziehungsberaterin, Akupunkteur und unterrichte in Geburtsvorbereitung. Ich bin Schwedin-Österreicherin und spreche sehr gut Deutch.

Hemstad Teckomatorp, 20 km från Lund och Landskrona

Arbetar i dessa län Skånes län

Andra sökord Lund, Malmö, Ystad, Helsingborg, Skåne

Doulautbildning Föda utan rädsla Sthlm

Övriga utbildningar Aktiv Baby instruktör och grundare. Amningsrådgivare. Gravidyogalärare, Mammabebisyogalärare. Föräldrautbildare. Utbildar doulor och förlossningspedagoger. Birthing from within förlossningspedagog. Öronakupunktör/akupressör. Workshops i Rebozo. Akupressur för förlossning. Vattenförlossning. Workshops med Ina May Gaskin, Debra Pascali Bonaro, Dr Sarah Buckley Krisstöd med inriktning på obstetrik, gynekologi och neonatologi. Spinning Babies.

Talar följande språk Engelska, Tyska, Svenska

Epost Info@familjestunden.com

Mobil 0733107228

Hemsida familjestunden.com, aktivbaby.com

Facebook Fb doulan, Aktiv Baby

Instagram aktiv.baby


View All Members

Betalning

Uppdatera betalningsuppgifter