catharinabobeckVi säger stort grattis till Catharina Bobeck som precis har blivit ODIS certifierad doula genom att skriva ett fullt godkänt ODIS prov!! Catharina hittar ni i Helsingborg, Skåne.

”Stödja, stärka och lindra är mina ledord. Jag lägger mitt fokus och riktar min energi till människan i livsprocess. Vänta, föda barn och bli förälder är några av de mest ursprungliga erfarenheterna och processerna i livet. Kvinnans naturliga förmåga och kraft till att föda barn ligger mig mycket varmt om hjärtat. Med mitt engagemang och närvaro anpassar jag mitt emotionella och praktiska stöd till Dina/Era förväntningar, önskemål och behov. Min verktygslåda innehåller även en metod; Mindful Tapping; stressreducering och trauma releasing vid t ex förlossningsrädsla och oro. Min djupaste intention är att Du/Ni ska få en så trygg, fin, positiv och stärkande förlossningsupplevelse som möjligt att ta med in i föräldraskapet och vuxenrelationen. Varmt välkommen att kontakta mig.”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.